Σφοδρή κακοκαιρία στο Λονδίνο – Πλημμύρισαν σταθμοί του μετρό

«Ποτάμια» οι δρόμοι από τις καταιγίδες

Δείτε στο video του Reuters τι έγινε στον σταθμό Liverpool Street

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρίσκεται η Μεγάλη Βρετανία. Στο Λονδίνο, σταθμοί του μετρό πλημμύρισαν και δρόμοι έγιναν ποτάμια, προκαλώντας χάος στους δρόμους.

Διήμερη κακοκαιρία: 16.000 κεραυνοί, ανεμοστρόβιλοι και πολλή βροχή

Χθες το βράδυ σημειώθηκαν δεκάδες καθυστερήσεις δρομολογίων στο σιδηροδρομικό δίκτυο, ενώ αρκετοί από τους σταθμούς του μετρό στο Λονδίνο έκλεισαν.

Όπως θα δείτε και στο video του Reuters, το νερό στον σταθμό της Liverpool Street έτρεχε από την οροφή των εγκαταστάσεων, με τα δρομολόγια προς Εssex και East Anglia να ακυρώνονται.

«Ζητούμε συγγνώμη από τους επιβάτες των οποίων τα δρομολόγια διαταράχτηκαν. Ένας μικρός αριθμός σταθμών έκλεισε εξαιτίας των πλημμύρων που προκάλεσε η έντονη βροχή» σημειώνει εκπρόσωπος της TfL, των δημόσιων μεταφορών του Λονδίνου μετά τις δυσκολίες που προκάλεσε η κακοκαιρία.

 

 

Όλη την εβδομάδα θα διαρκέσουν τα έντονα φαινόμενα

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις προβλέπεται να συνεχιστούν όλη την εβδομάδα. Στο Λονδίνο η ποσότητα του νερού που έπεσε τις τελευταίες ώρες αντιστοιχεί σε βροχοπτώσεις διάρκειας ενός μήνα. Οι Αρχές καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, καθώς εκτός από τις καταιγίδες την εμφάνισή τους θα κάνουν και ισχυροί άνεμοι σε όλη τη χώρα.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top