Οχτάχρονος δεν άντεξε την κακοποίηση και πήδηξε από τον ένατο όροφο

Οι γονείς του αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης πέντε ετών

λουλούδι

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα οχτάχρονο αγοράκι στην Ουκρανία, το οποίο έπεσε από τον ένατο όροφο πολυκατοικίας, καθώς φέρεται να μην άντεξε την κακοποίηση, στην οποία υποβαλλόταν από τους γονείς του. 

Ο μικρός Άντον αυτοκτόνησε τον περασμένο Αύγουστο, όμως τώρα η αστυνομία αποφάσισε να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος των γονιών του παιδιού, οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί. 

Ο μικρούλης γύρισε από το σχολείο του στις 23 Αυγούστου. Οι γείτονες κατέθεσαν στην αστυνομία ότι άκουσαν φωνές και ουρλιαχτά. Μια γειτόνισσα, η οποία έμενε στο διπλανό διαμέρισμα, άκουγε τους γονείς του παιδιού να φωνάζουν στον μικρό γιατί είχε σκίσει τα ρούχα του. 

Όπως είπε, άκουγε να τον χτυπούν και το παιδί να κλαίει με αναφιλητά. Κάποια στιγμή όλα σταμάτησαν και το μόνο που άκουγε ήταν ο ήχος από βήματα. Ξαφνικά ακούστηκε ένας γδούπος και όπως αποδείχθηκε ήταν ο μικρός Άντον, ο οποίος έπεσε από τον ένατο όροφο. 

Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος. Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε απλώς τον θάνατό του. 

Η αστυνομία τώρα, μετά από ένα μήνα περίπου ξεκίνησε έρευνα εναντίον των γονιών για παραμέληση και κακοποίηση ανηλίκου. 

Οι γονείς ομολόγησαν στην αστυνομία πως είχαν χτυπήσει τον Άντον εκείνη τη μέρα και πως το παιδί αυτοκτόνησε αμέσως μετά από αυτό.

Παραδέχθηκαν επίσης ότι αυτό γινόταν σε καθημερινή βάση. Πάντως μετά από το τραγικό συμβάν οι γονείς ξενοίκιασαν το διαμέρισμα και η αστυνομία τους αναζητεί.

Αν τελικά καταδικαστούν, θα έρθουν αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top