Φλέρταραν στο Facebook γυμνή γυναίκα σε πίνακα του 19ου αιώνα

«Είσαι υπέροχη, τηλεφώνησέ μου»

Ο πίνακας που έγινε αντικείμενο φλερτ

Τα δυσδιάκριτα όρια μεταξύ τέχνης και…πραγματικότητας, αναδεικνύονται περίτρανα από την περίπτωση της γυμνής γυναίκας που αναπαρίσταται στον πίνακα «Μετά το Λουτρό».

Το έργο τέχνης του Γάλλου ζωγράφου Γουΐλιαμ –Αντόλφ Μπουργκερό (1825-1905) είχε «ανέβει» στη σελίδα του Facebook για την τέχνη World Paintings τον Απρίλιο του 2017 αλλά έγινε viral δύο χρόνια μετά, όταν η δημοσιογράφος Κίτι Γουένχαμ αναδημοσίευσε στο Twitter κάποια από τα σχόλια που έκαναν οι διάφοροι χρήστες.

Ο πίνακας ήταν τόσο πειστικός, που πολλοί άνδρες δεν κατάλαβαν ότι ήταν έργο τέχνης και θεώρησαν πως επρόκειτο για ζωντανή γυναίκα που μόλις είχε βγει από το μπάνιο της.

Κάπως έτσι το φλερτ έπεσε… «βροχή». Πολλοί εκπρόσωποι του ανδρικού φύλου προσπάθησαν να γνωριστούν μαζί της και γιατί όχι; Να προσπαθήσουν να κάνουν δεσμό.

«Είσαι υπέροχη, τηλεφώνησέ μου. Σου στέλνω τον αριθμό μου στο WhatsApp», έγραφε (μιλώντας σοβαρά) ένας από τους χρήστες του Facebook.

«Γεια σου σέξι κούκλα! Πως είσαι;», ρωτούσε ένας εξ αυτών. «Θα σου φιλούσα όλο το κορμί», πρόσθετε ένας άλλος, μπαίνοντας αμέσως στο «ψητό». 

Ένας τρίτος υποψήφιος «μνηστήρας» , ακόμη πιο φλογερός, δεν διστάζει να κάνει μία ακόμη πιο τολμηρή εκμυστήρευση και πρόταση:

Μου αρέσεις, σε θέλω και θα σε παίρνω όλη μέρα κι όλη νύκτα. Σε έχω ανάγκη, σε παρακαλώ, έλα στο Μπανγκλαντές και εγώ θα σε περιμένω.

Ένας άλλος, που είχε καταληφθεί από ποιητικό οίστρο μάλλον, παινούσε τις «αξιαγάπητες καρδάρες με γάλα» της δεσποινίδας. 

Το τρολάρισμα στους αγαπητικούς

«Τι ωραίος πίνακας, τόσο αριστοτεχνικά ζωγραφισμένος που οι πειναλέοι τύποι δεν είναι ικανοί να τον διακρίνουν από τον πραγματικό κόσμο» σχολίασε ένας χρήστης που είχε αντιληφθεί τη διαφορά ανάμεσα σε μία πραγματική γυναίκα και το απαθανατισμένο μοντέλο ενός πίνακα.

Κάποιοι άλλοι χρήστες ανέλαβαν να απαντήσουν στους «μνηστήρες» με αστείο τρόπο.

Στο «γειά σου, σέξι κούκλα! Πως είσαι;», απάντησε «Ζωγραφιστή. Εσύ;». Ή σε άλλη περίπτωση: «Δεν νομίζω πως μπορεί να λειτουργήσει κάτι μεταξύ μας. Εσύ είσαι 25 ετών κι εγώ από καμβά και χρώματα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top