Μητέρα πυροβόλησε την κόρη της - Την πέρασε για διαρρήκτη

Έπαθε σοκ όταν κατάλαβε τι έκανε

αστυνομία ΗΠΑ

Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στο Οχάιο των ΗΠΑ, όπου μητέρα πυροβόλησε και τραυμάτισε την 18χρονη κόρη της την ώρα που μπήκε στο σπίτι, καθώς νόμιζε ότι ήταν διαρρήκτης! 

Η νεαρή κοπέλα επέστρεφε από το κολέγιο, ωστόσο, δεν είχε ενημερώσει τη μητέρα της, με αποτέλεσμα εκείνη να την πυροβολήσει και να την τραυματίσει στο χέρι. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της δε διατρέχει κανέναν κίνδυνο. 

Η μητέρα, η οποία είχε στην κατοχή της ένα περίστροφο, ήταν μόνη στο σπίτι της όταν άκουσε θόρυβο από την κουζίνα, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, John Norman.  «Είπε ότι η πόρτα του υπνοδωματίου άνοιξε. Πήρε το όπλο και πυροβόλησε μία φορά στον υποτιθέμενο διαρρήκτη». Ωστόσο, όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν η κόρη της έπαθε σοκ. 

Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα υπάρξουν κατηγορίες για το περιστατικό. 

Η κατοχή όπλων, που επιτρέπεται βάσει της δεύτερης τροποποίησης του αμερικανικού συντάγματος, είναι ευρέως διαδεδομένη στις ΗΠΑ.

Περίπου 40.000 άνθρωποι πέθαναν από πυροβολισμούς το 2017, σύμφωνα με στοιχεία της κυβέρνησης, ενώ 1.112 μέχρι στιγμής έχουν τραυματιστεί θανάσιμα αυτήν την χρονιά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top