Γκραντ κατά Τζόνσον: Άντε... υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου

Πάνω από ένα εκατομμύριο υπογραφές για να ακυρωθεί η απόφαση του Τζόνσον

Οργισμένος κατά του Μπόρις Τζόνσον εμφανίστηκε με ανάρτηση του στο twitter ο δημοφιλής Άγγλος ηθοποιός Χιου Γκραντ.

Ο Μπόρις Τζόνσον κλείνει τη Βουλή! Θέλει Βrexit με κάθε κόστος

Ο Χιου Γκραντ ανέβασε ένα tweet, όταν έγινε γνωστή η απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού να αναστείλει τις εργασίες της βουλής για περισσότερο από έναν μήνα, προκειμένου να προωθήσει την ατζέντα του για το Brexit, το οποίο έχει συγκεντρώσει 65.000 retweets και 265.200 Likes.

 

«Δε θα παίξεις γ@@@να παιχνίδια με το μέλλον τον παιδιών μου. Δε θα καταστρέψεις τις ελευθερίες για την υπεράσπιση των οποίων πολέμησε ο παππούς μου σε δύο πολέμους. Άντε γ@@σου υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη από εσένα και τη μικρή σου συμμορία με τα μαλ@@@να τσιράκια σου» αναφέρει ο Χιου Γκραντ.

Πάνω από ένα εκατομμύριο υπογραφές να ακυρωθεί η απόφαση του Τζόνσον

Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο, μέχρι χθες, οι υπογραφές κάτω από το αίτημα πολιτών να ακυρωθεί η απόφαση του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον να ανασταλεί ως τα μέσα Οκτωβρίου η λειτουργία του κοινοβουλίου, σύμφωνα με το ιστότοπο, στον οποίο υποβάλλονται και καταμετρώνται.

Το αίτημα, που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Βουλής των Κοινοτήτων, είχε συγκεντρώσει 450.000 υπογραφές ως χθες στις 18:30, συνεπώς είχε ξεπεράσει κατά πολύ το όριο των 100.000 υπογραφών που απαιτούνταν για να διεξαχθεί μια -μάλλον ακαδημαϊκή- συζήτηση για το θέμα.
Η απόφαση του Τζόνσον, με την έγκριση της βασίλισσας, προκάλεσε οργή και στην αντιπολίτευση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top