Συγκλονίζει ο πατέρας της 21χρονης που δέχθηκε δύο επιθέσεις από καρχαρίες

Η Τζόρνταν βρήκε φρικτό θάνατο μπροστά στα μάτια των γονιών της

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές Αμερικανών στις Μπαχάμες. Ο Μάικλ και η Κάμι μαζί με τα πέντε παιδιά τους ταξίδεψαν στον εξωτικό προορισμό που αποτελούσε όνειρο ζωής για την οικογένεια.

Καρχαρίας κατασπάραξε τουρίστρια την ώρα που κολυμπούσε

Η αντίστροφη μέτρηση για την ζωή της 21χρονης ξεκίνησε όταν μαζί με την μητέρα της αποφάσισαν να εξερευνήσουν τον κοραλλιογενή βυθό, ο οποίος όπως αποδείχθηκε, έκρυβε τον τρόμο. Η νεαρή κοπέλα δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από τον καρχαρία μπροστά στα μάτια των γονιών της. Η περιγραφή του πατέρα της είναι δραματική:

Η Τζόρνταν δεν κολυμπούσε καλά. Τότε η γυναίκα μου κατάλαβε ότι της είχε επιτεθεί ένας καρχαρίας στον ώμο και προσπαθούσε να κολυμπήσει με το άλλο χέρι.

Όμως η περιπέτεια της Τζόρνταν δε σταμάτησε εκεί. Αμέσως μετά ένας ακόμα καρχαρίας της επιτέθηκε.

Ξεκίνησαν οι δυο τους να κολυμπούν, όταν η κόρη μου είπε “μαμά, έρχεται ένας δεύτερος καρχαρίας”. Της επιτέθηκε στη γάμπα και την δάγκωσε.

Οι  τραγικές στιγμές που έζησαν θυμίζουν σκηνές από την ταινία τα «Σαγόνια του Καρχαρία». Η μητέρα της Τζόρνταν ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει. Σήμερα η οικογένεια της 21χρονης όχι μόνο δε θέλει και δεν μπορεί να ξεχάσει, αλλά έχει ξεκινήσει και εκστρατεία ενημέρωσης για επιθέσεις από καρχαρίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top