Τate Modern: Στο δικαστήριο ο 17χρονος που έσπρωξε 6χρονο από τον 10ο όροφο

Το αγοράκι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και κατάγματα

Τον επόμενο χρόνο θα διεξαχθεί η δίκη του 17χρονου Βρετανού, ο οποίος κατηγορείται ότι ότι έσπρωξε ένα 6χρονο αγοράκι από τη Γαλλία από τον 10ο όροφο της πινακοθήκης Tate Modern στο Λονδίνο.

Tate Modern: Σχιζοφρενής ο 17χρονος που πέταξε τον 6χρονο από τον 10ο όροφο

Tate Modern: Ατάραχος ο 17χρονος που πέταξε 6χρονο από τον δέκατο όροφο

Ο φερόμενος ως δράστης θα υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, όπως έγινε σήμερα γνωστό από τον συνήγορό του ενώπιον του Κακουργιοδικείου του Λονδίνου.

Πανικός στην Tate Modern - 17χρονος έσπρωξε εξάχρονο από τον 10ο όροφο

Ο έφηβος που αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, εμφανίστηκε σε μια σύντομη διαδικασία στο δικαστήριο. Ήταν απαθής, με τα μαλλιά του κοντά και με γένια, φορώντας ένα μπλε μπλουζάκι. Δε μίλησε παρά μόνο για να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του. Αυτή τη στιγμή παραμένει προφυλακισμένος σε ένα κέντρο κράτησης ανηλίκων.

Η ημερομηνία της δίκης ορίστηκε για την 3η Φεβρουαρίου του 2020 με τη διαδικασία να αναμένεται να διαρκέσει δύο εβδομάδες. 

Το παιδί, το οποίο επισκεπτόταν το Λονδίνο με την οικογένειά του, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, αφού έπεσε από τον 10ο όροφο του μουσείου μοντέρνας τέχνης στη στέγη του πέμπτου ορόφου, 30 μέτρα χαμηλότερα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top