Βρέθηκε το άψυχο σώμα της φοιτήτριας που έπεσε από αεροπλάνο

Η 19χρονη άνοιξε την πόρτα και βoύτηξε στο κενό

Alana Cutland

Τη σορό της φοιτήτριας του Cambridge που έπεσε από αεροπλάνο ενώ πετούσε πάνω από τη Μαδαγασκάρη, κατάφεραν να εντοπίσουν οι Αρχές, περίπου δύο εβδομάδες μετά το τραγικό γεγονός.

Τραγικός θάνατος για φοιτήτρια: Πήδηξε από αεροπλάνο και σκοτώθηκε

Η 19χρονη Alana Cutland από το Milton Keynes του Buckinghamshire, άνοιξε την πόρτα του μικρού αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε στις 25 Ιουλίου και βούτηξε στο κενό.

Η 19χρονη Alana. Τη φωτογραφία είχε δώσει στην δημοσιότητα η οικογένειά της

Οι τοπικές Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το άψυχο σώμα της σε αγροτική περιοχή της Μαδαγασκάρης.

Η νεαρή φοιτήτρια σπούδαζε Φυσικές Επιστήμες και έκανε την πρακτική της στο αφρικανικό νησί. Πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ αναφέρουν ότι λίγο πριν πηδήξει από το αεροσκάφος φαινόταν αγχωμένη και πολύ απογοητευμένη με το ερευνητικό πρόγραμμα το οποίο είχε αναλάβει. Όσοι τη συνάντησαν από κοντά αναφέρουν πως μερικές ημέρες μετά την άφιξή της στη Μαδαγασκάρη είχε συμπεράνει πως το project της ήταν μία αποτυχία.

Οι αστυνομικές Αρχές αναφέρουν πως τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πως η 19χρονη Alana άνοιξε την πόρτα και πήδηξε στο κενό, αλλά κανείς δε γνωρίζει τον λόγο. Μάλιστα διέψευσαν και τις θεωρίες που ήθελαν η αντίδραση της νεαρής φοιτήτριας να οφειλόταν σε επιπλοκές από την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε κατά της ελονοσίας.

Η είδηση του τραγικού θανάτου της σόκαρε την οικογένειά της αλλά και όλους όσοι τη γνώριζαν, οι οποίοι κάνουν λόγο για μία «λαμπρή, ανεξάρτητη νεαρή γυναίκα. Ήταν πάντα τόσο ευγενική και υποστηρικτική με την οικογένεια και τους φίλους της. Είχε πολλούς φίλους στους οποίους θα λείψει», ανέφεραν με δήλωσή τους οι συγγενείς της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top