Τραγικός θάνατος για φοιτήτρια: Πήδηξε από αεροπλάνο και σκοτώθηκε

Φόβοι ότι δε θα βρεθεί ποτέ η σορός της

Τραγικό θάνατο βρήκε μια φοιτήτρια από το Cambridge όταν πήδηξε από το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε στη Μαδαγασκάρη. 

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η Αλάνα Κάτλαντ συμμετείχε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πραγματοποιούταν στην αφρικανική χώρα. Eνώ βρισκόταν στον αέρα, έπεσε από ένα μικρό αεροσκάφος, τύπου Τσέσνα, το οποίο είχαν μισθώσει οι γονείς της μετά από κάποια τηλεφωνήματα που είχαν την προηγούμενη μέρα με την κόρη τους και είχαν ανησυχήσει για την ψυχική της κατάσταση. 

Το αεροσκάφος θα μετέφερε τη νεαρή κοπέλα στο διεθνές αεροδρόμιο της Μαδαγασκάρης και από εκεί θα πετούσε για Παρίσι και μετά για Λονδίνο. Πέντε λεπτά όμως μετά την απογείωση του Τσέσνα, εκείνη έκανε το σάλτο μορτάλε. 

Σύμφωνα με τη Sun, που επικαλείται πληροφορίες από την τοπική αστυνομία, κατά τη διάρκεια της πτήσης, η Αλάνα υπέστη ψυχωσικό επεισόδιο, ενώ είχε υποστεί άλλα τέσσερα παρόμοια επεισόδια όσο καιρό βρισκόταν στη Μαδαγασκάρη. Πέρασε πάνω από τη συνεπιβάτιδά της, άνοιξε την πόρτα του μικρού αεροσκάφους κι επιχείρησε να πέσει. Έντρομη εκείνη επί πέντε λεπτά προσπαθούσε να την κρατήσει από το πόδι για να μην πέσει, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. 

Η άτυχη φοιτήτρια έπεσε στην άγρια σαβάνα, ενώ οι αστυνομικοί ακόμα πραγματοποιούν έρευνες για να εντοπίσουν τη σορό της. Ωστόσο φοβούνται ότι πιθανόν αυτό να μη συμβεί ποτέ, καθώς η περιοχή που έπεσε είναι πάρα πολύ απομακρυσμένη. 

Η οικογένειά της σε ανακοίνωσή της αναφέρεται με σπαρακτικό τρόπο στον άδικο χαμό του παιδιού της. 

«Η κόρη μας ήταν πάντα τόσο ευγενική και υποστηρικτική με την οικογένεια και τους φίλους της, που διέθετε ιδιαίτερη σχέση με ένα ευρύ δίκτυο ανθρώπων, που γνωρίζουμε πως θα τους λείψει βαθιά. Ήταν ένα φυσικό ταλέντο στον χορό με δίψα για τη ζωή και για την εξερεύνηση του κόσμου», σημειώνουν. 

Οι γονείς και τα αδέλφια της είναι απαρηγόρητοι για τον ξαφνικό χαμό της, ενώ σοκαρισμένοι είναι και οι καθηγητές και οι συμφοιτητές της στο Πανεπιστήμιο του Cambridge. 

«Στα δύο χρόνια που βρισκόταν εδώ, συνέβαλε σημαντικά σε πολλές πτυχές της ζωής του κολεγίου. Θα μας λείψει πολύ», είπε στον Guardian ο καθηγητής της Ντέιβιντ Γούντμαν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top