Μακελειό σε εμπορικό κέντρο του Τέξας

Έχουν συλληφθεί τρεις ύποπτοι

Οι πρώτες αντιδράσεις του κόσμου που βρισκόταν κοντά στο εμπορικό κέντρο

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία του Τέξας το βράδυ του Σαββάτου, καθώς υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς από σκοπευτή σε εμπορικό κέντρο του Ελ Πάσο των ΗΠΑ.

Τουλάχιστον 12 είναι τα θύματα που άφησε η ένοπλη επίθεση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε Walmart στο Ελ Πάσο του Τέξας.

Συνολικά 22 είναι τα άτομα που έχουν πυροβοληθεί κι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, σύμφωνα με το CNN, ενώ παραμένει άγνωστος ο συνολικός αριθμός των νεκρών. 

. «Δεν υπάρχει κίνδυνος αυτή τη στιγμή. Οι σκέψεις μας βρίσκονται σε εκείνους που έχουν τραυματιστεί  και στις οικογένειες εκείνων που μπορεί να έχουν σκοτωθεί» ανέφερε ο δήμαρχος Dee Margo.

Σε λίγα λεπτά το εμπορικό κέντρο περικυκλώθηκε από άντρες των ειδικών δυνάμεων /Φωτογραφία AP Images

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για 18 άτομα που πυροβολήθηκαν, ενώ η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη τριών υπόπτων. 

«Βρισκόμαστε σε κατάσταση σοκ από τα τραγικά γεγονότα στο Ελ Πάσο. Προσευχόμαστε για τα θύματα, την κοινότητα και τους συνεργάτες μας. Συνεργαζόμαστε στενά με τις αστυνομικές δυνάμεις και θα επανέλθουμε όταν κριθεί αναγκαίο» ανέφερε στο Twitter η διοίκηση του Walmart. 

Οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν στις 11 π.μ., τοπική ώρα, ωστόσο περισσότερο από μια ώρα μετά, οι αστυνομικές δυνάμεις ενημέρωσαν πως το συμβάν ήταν ακόμα σε εξέλιξη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top