Εκατομμυριούχοι έγιναν τέσσερις έφηβοι, οι οποίοι κέρδισαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των «ντουέτων» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Fornite που έγινε στη Νέα Υόρκη.
World Champions.
— COOLER Nyhrox (@nyhrox) July 27, 2019
I love you so much bro @aquaa 🏆 pic.twitter.com/uFylVyDdTC
Ο 16χρονος Emil Berguist, γνωστός στην κοινότητα των video games ως «Nyhrox» από τη Νορβηγία και ο David «Aqua» W. κέρδισαν 2,6 εκατ. ευρώ, ενώ στη δεύτερη θέση ήρθαν δύο 15χρονοι ο Jaden Ashman και ο Dave Jongk, οι οποίοι κέρδισαν 1,9 εκατομμύρια ευρώ.
Me n Rojo pic.twitter.com/8rS1YNRxo6
— World Cup Wolfiez🇬🇧🗽 (@WolfiezGG) July 24, 2019
Ο «Nyhrox» και ο «Aqua» κέρδισαν συγκεντρώνοντας 51 βαθμούς και κερδίζοντας δύο συνεχόμενους γύρους στα παιχνίδια 4 και 5.
Ο Jaden Ashman από την άλλη σε δηλώσεις του στο BBC είπε πως ξεκίνησε να παίζει Fortnite από όταν κυκλοφόρησε το διάσημο ηλεκτρονικό παιχνίδι και εξασκείται κάθε μέρα οχτώ ώρες. Μάλιστα, όπως είπε, ούτε ο ίδιος δεν περίμενε ότι θα πάρει τόσο υψηλή θέση, κάτι φυσικά που τον έκανε πολύ χαρούμενο και… πλουσιότερο.