Έκανε μπάνιο με φακούς επαφής και τυφλώθηκε από το ένα μάτι!

Η περιπέτεια του 29χρονου Nick Humphreys

φακοί επαφής άνδρας

Τυφλός είναι από το ένα μάτι ο 29χρονος Nick Humphreys, από το Shropshire της Αγγλίας καθώς έκανε μπάνιο φορώντας του φακούς επαφής!

Ο νεαρός χρειάστηκε να κάνει δύο επεμβάσεις στα μάτια ενώ πρέπει να κάνει και μεταμόσχευση κερατοειδούς, μετά την μόλυνση του ματιού του από παράσιτο.

Ο 29χρονος που είναι δημοσιογράφος σε τοπική εφημερίδα του Shrewsbury, παραδέχθηκε ότι αν γνώριζε πόσο επικίνδυνο είναι να κάνει μπάνιο με τους φακούς, δεν θα τους φορούσε.

«Κανένας δεν μου είπε ποτέ πόσο επικίνδυνο είναι να κάνω μπάνιο με αυτούς, Ούτε ο γιατρός ούτε και ο οπτικός μου. Μια μέρα παρατήρησα κάτι σαν γρατζουνιά στο μάτι μου και νόμιζα πως το έγδαρα στην προσπάθειά μου να βγάλω τον φακό. Τις επόμενες ημέρες όμως συνέχιζε να με ενοχλεί. Έβαλα σταγόνες αλλά δεν έκαναν τίποτα. Όταν πήγα στον γιατρό και με εξέτασε με έστειλε στο νοσοκομείο απευθείας»!

Ο Humphreys άρχισε να φορά γυαλιά στην ηλικία των 4 ετών αλλά το 2013 αποφάσισε να αγοράσει φακούς επαφής καθώς ήθελε είναι πιο άνετος όταν έπαιζε ποδόσφαιρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top