Μπαχτσελί: Ο Τσίπρας να είναι έτοιμος να θαφτεί στη θάλασσα

«Ας βγει μπροστά μας στην ανατολική Μεσόγειο και θα δει τι θα πάθει»

Μπαχτσελί

Δεν έχει γεννηθεί ακόμη ο πειρατής που θα ανακόψει την πορεία της Τουρκίας από την ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, δήλωσε ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Δράσης (ΜΗΡ) Ντεβλέτ Μπαχτσελί ενώ υποστήριξε πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να διαβάσει ιστορία. «Αν δεν είναι έτοιμος ο Τσίπρας να πάρει μαθήματα από την ιστορία τότε πρέπει να είναι έτοιμος να θαφτεί στη θάλασσα», ανέφερε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί λέγοντας «ας βγει μπροστά μας ο Τσίπρας στην ανατολική Μεσόγειο και θα δει τι θα πάθει».

Μιλώντας ενώπιον της κοινοβουλευτικής του ομάδας, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ότι «η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Η Ελλάδα ειδικά παίζει με τη φωτιά. Ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής Τσίπρας έχει δηλώσει θρασύτατα ότι αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις στην ανατολικής Μεσόγειο θα υπάρξει τίμημα. Η ‘κουτσή πάπια’ ο Τσίπρας,  λέγοντας ότι υπάρχεις κίνδυνος πολέμου στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, δήλωσε ότι θα εμποδίσουν την Τουρκία. Επιπλέον με τις εκκλήσεις τους για τερματισμό των εγγυήσεών μας στην Κύπρο οι ανοησίες τους έφτασαν στο υψηλότερό τους σημείο». 

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ότι «η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχει γεννηθεί ακόμη από τη μάνα του ο πειρατής που θα ανακόψει την πορεία μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο».

«Ο Τσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να διαβάσει ιστορία. Θα πρέπει να πάρει μαθήματα από τους παππούδες του στη Σμύρνη που έχουν πεταχτεί στη θάλασσα. Αν δεν τα πάρει, τότε πρέπει να είναι από τώρα έτοιμος να να θαφτεί μέσα στη θάλασσα, να συντριβεί στη θάλασσα, να τον καταπιεί η θάλασσα”, ανέφερε. “Έλληνες ξέλληνες δεν γνωρίζουμε.  Όπου είναι να πάμε, θα πάμε, αν κάποιος βγει στον δρόμο μας θα τον συντρίψουμε. Υπό κανένα όρο δεν θα  εγκαταλείψουμε τους στόχους μας», είπε ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Δράσης, λέγοντας ότι αυτός που θα τους ανακόψει το δρόμο θα τον συντρίψουν.  

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ότι «όσοι μας κουνάνε το δάχτυλο, θα τους κόψουμε το δάχτυλο και θα το πετάξουμε. Το τουρκικό έθνος δεν μπορεί κανείς να στο σταματήσει με απειλές, η νόμιμη πορεία δεν μπορεί να ανακοπεί με εξαναγκασμό». 

«Σας προκαλώ. Ας βγει ο Τσίπρας μπροστά μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο, να δει τί θα γίνει και τι θα πάθει. Τα γεωτρύπανά μας στη Μεσόγειο πρέπει να συνεχίσουν τις ενέργειές τους με θάρρος και πρέπει διασφαλίσουν τα δικαιώματά κάνοντας αυτό που πρέπει με ηρωισμό και αυτοθυσία», ανέφερε.

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε «οι λεβέντες μας δεν ξεχνιούνται, ο Μπαρμπαρός Χαϋρετίν Πασά δεν έχει πεθάνει από τις καρδιές μας. Να ξέρουν ότι ακόμη δείχνει με το δάχτυλό του τον στόλο των σταυροφόρων και περιμένει με το δάχτυλο στην σκανδάλη για να τον βυθίσει  στον πυθμένα της θάλασσας».

της Άννας Ανδρέου
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top