Μυστήριο με την εξαφάνιση του Theo - Η έκκληση του πατέρα του

Ο 18χρονος ταξίδευε με το backpack του μέχρι που χάθηκαν τα ίχνη του

Δείτε στο videο του Reuters τις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας με τον 18χρονο σε κατάστημα της Αυστραλίας

Πάνω από δύο εβδομάδες έχει να δώσει σημεία ζωής ο 18χρονος Theo Hayez, ο οποίος ξεκίνησε από το Βέλγιο με το backpack με προορισμό την Αυστραλία.

Τα ίχνη του χάθηκαν ξαφνικά, με την αστυνομία να χαρακτηρίζει την εξαφάνισή του «μυστήριο».

Την τελευταία φορά που τον είδαν ήταν στις 31 Μαϊου, όταν έβγαινε από το bar «Cheeky Monkeys» στο Byron Bay, μία τουριστική πόλη που βρίσκεται 765 χιλιόμετρα βόρεια του Σίδνεϋ.

Από τότε είναι σαν να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε. 

Kάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον 18χρονο να αγοράζει αλκοόλ από κάβα λίγο πριν εξαφανιστεί

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την εξαφάνισή τους στις 6 Ιουνίου, όταν ο 18χρονος δεν έκανε check out από το hostel στο οποίο έμενε. Αμέσως ξεκίνησε έρευνα σε δύο περιοχές κοντά στο Byron Bay, με τις Αρχές να ακολουθούν τα σήματα κινητής τηλεφωνίας σε μία απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσουν τα ίχνη του.

Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του βγήκε στα ΜΜΕ και ζήτησε επειγόντως βοήθεια, δηλώνοντας πως η ζωή του γιου του θα μπορούσε να βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο,

Ο Hayez είχε φύγει από τον τόπο καταγωγής τους, το Βέλγιο τον περασμένο Νοέμβριο. Με το backpack του γύριζε την Αυστραλία εξερευνώντας τις ομορφιές της. Μάλιστα, σχεδίαζε να επιστρέψει στη χώρα του την περασμένη εβδομάδα.

Η αστυνομία ανέφερε πως έχουν λίγα στοιχεία στη διάθεσή τους, ενώ τόνισε πως ζήτησε βοήθεια από τους ιθύνοντες του Whatsapp και το Facebook, εξηγώντας πως μέχρι να συμβεί αυτό ίσως να έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Για τον λόγο αυτό κάλεσε άτομα που ίσως γνωρίζουν κάτι, ώστε να τους αποκαλύψουν τα μηνύματα που μπορεί να είχε ανταλλάξει ο 18χρονος πριν εξαφανιστεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top