Νεκρό το δίχρονο αγοράκι που είχε παγιδευτεί τέσσερις μέρες σε πηγάδι

Το απεγκλώβισαν, αλλά δεν τα κατάφερε

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός αγοριού μόλις δύο ετών, από πηγάδι, όπου παρέμεινε εγκλωβισμένο για τέσσερις μέρες στην επαρχία Παντζάμπ της Ινδίας. 

Ο μικρούλης Φατεχβίρ Σινγκ την περασμένη Πέμπτη έπεσε σε ένα στενό εγκαταλελειμμένο πηγάδι 33 μέτρων βάθους και διαμέτρου 23 εκατοστών, την ώρα που έπαιζε σε χωράφι πολύ κοντά στο σπίτι του. 

Το πηγάδι αυτό το είχε σκάψει η οικογένειά του για να ποτίζει το χωράφι της, αλλά είχε στερέψει από το 1991. 

«Το παιδί δε ζει πια. Ανασύρθηκε στις 05:00 σήμερα από τους διασώστες», δήλωσε στο AFP ο Βιτζάι Ίντερ Σίνγκλα, βουλευτής της Παντζάμπ. Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ένα ελικόπτερο πρώτων βοηθειών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι κάτοικοι της περιοχής κατηγορούν τώρα τις αρχές για ολιγωρία και τονίζουν πως αν είχαν επέμβει νωρίτερα το αγοράκι θα ήταν ζωντανό. 

Το 2006 ένα εξάχρονο αγοράκι σώθηκε από πηγάδι στην πολιτεία Χαριάνα, κοντά στο Νέο Δελχί μετά από 48 ώρες. Επίσης, τον περασμένο Μάρτιο ένα αγοράκι, ενάμιση έτους ανασύρθηκε ζωντανό από ένα πηγάδι στην ίδια περιοχή, αφότου παρέμεινε εγκλωβισμένο εκεί για δύο ημέρες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top