Επιβάτης άνοιξε την έξοδο κινδύνου του αεροπλάνου για να πάει… τουαλέτα

Ευτυχώς δεν προκλήθηκε πρόβλημα στην πτήση

αεροσκάφος

Καθόλου καλή σχέση με τον προσανατολισμό δεν είχε ένας επιβάτης πτήσης από τη Βρετανία στο Πακιστάν, καθώς μπέρδεψε την τουαλέτα με την έξοδο κινδύνου του αεροπλάνου. 

Ο αφηρημένος επιβάτης σηκώθηκε από το κάθισμά του για να πάει τουαλέτα, όμως αντί να ανοίξει την πόρτα του WC, άνοιξε την έξοδο κινδύνου. 

Ευτυχώς το περιστατικό έγινε λίγο πριν την απογείωση και όσο το αεροπλάνο βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ και όχι εν ώρα πτήσης. 
Μαζί με το άνοιγμα της πόρτας εξόδου κινδύνου άνοιξε και η τσουλήθρα έκτακτης εκκένωσης κι έτσι οι επιβάτες της πτήσης 702 της ΡΙΑ προς Ισλαμαμπάντ αναγκάστηκαν να αποβιβαστούν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος άνοιξε κατά λάθος την έξοδο κινδύνου αεροσκάφους. Το περασμένο Μάιο ένας ηλικιωμένος επιβάτης αεροσκάφους συνελήφθη και κρατήθηκε στην ανατολική κινεζική επαρχία Σαντόνγκ κατηγορούμενος πως έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια επιβατών και πληρώματος όταν προσπάθησε και αυτός να ανοίξει την πόρτα της εξόδους κινδύνου. Ευτυχώς και σε αυτή την περίπτωση το αεροσκάφος είχε προσγειωθεί. 

Επίσης τον Φεβρουάριο του 2018 μια από τις πόρτες εξόδου κινδύνου έπεσε από ένα αεροσκάφος της Dana Airlines κατά τη διάρκεια προσγείωσης στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top