Τρεις νεκροί σε ομηρεία στη Ζυρίχη

60χρονος σκότωσε δύο γυναίκες κι αυτοκτόνησε

Περιπολικό

Τραγική κατάληξη είχε ομηρεία σε προάστιο της Ζυρίχης το πρωί της Παρασκευής. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, ένας 60χρονος πήρε ομήρους δύο γυναίκες, τις σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε. 

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 05:30 το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα), όταν η αστυνομία δέχθηκε τηλεφώνημα από μία γυναίκα που έντρομη καλούσε σε βοήθεια. 

Την ίδια ώρα μία άλλη γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι άκουσε φωνές από γειτονικό κτίριο. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και λίγη ώρα αργότερα ένας άνδρας τους φώναξε από το παράθυρο ενός διαμερίσματος ότι κρατά ομήρους δύο γυναίκες, 34 και 38 ετών και ότι θα τις σκοτώσει αν δεν αποχωρήσουν από εκεί. 

Ειδικοί διαπραγματευτές της αστυνομίας ανέλαβαν τις συνομιλίες με τον δράστη και επί τρεις ώρες προσπαθούσαν να τον πείσουν να παραδοθεί και να αφήσει ελεύθερες τις γυναίκες. 

Γύρω στις 08:30, ο άνδρας είπε στους αστυνομικούς ότι θα παραδινόταν σε δέκα λεπτά, όμως λίγο αργότερα ακούστηκαν πυροβολισμοί μέσα από το διαμέρισμα. 

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι και βρήκαν τρεις ανθρώπους νεκρούς. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες για το περιστατικό, ενώ άγνωστο παραμένει το κίνητρο των δολοφονιών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top