Δίδυμα αγόρια έφερε στον κόσμο η 36χρονη σύντροφος του Πούτιν

Υπό άκρα μυστικότητα φέρεται να γέννησε η Αλίνα Καμπάεβα

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε ξανά πατέρας από τη σύντροφό του, Αλίνα Καμπάεβα.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η 36χρονη πρώην Ολυμπιονίκης που είχε κερδίσει χρυσό στη ρυθμική, έφερε στον κόσμο δίδυμα σε VIP κλινική της Μόσχας, υπό άκρα μυστικότητα.

Η Αλίνα Καμπάεβα δεν έχει σχολιάσει το παραμικρό, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το Κρεμλίνο, που αρνείται να επιβεβαιώσει την είδηση, τηρώντας πιστά την «εντολή» Πούτιν να μη διαρρέει τίποτα για την προσωπική του ζωή στα ΜΜΕ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στις αρχές του μήνα ολόκληρος ο 4ος όροφος της VIP κλινικής στη Μόσχα «άδειασε» προκειμένου η Καμπάεβα να φέρει στον κόσμο δίδυμα αγοράκια με καισαρική.

Ο 66χρονος Πούτιν φέρεται να έστειλε πλήθος πρακτόρων που «χτένισαν» το μαιευτήριο πριν την άφιξη της 36χρονης Καμπαέβα.

Μάλιστα το μισό από το νοσηλευτικό προσωπικό «εκδιώχθηκε» από τον χώρο του τοκετού.

Τα δίδυμα αγοράκια του Πούτιν φέρονται να ήρθαν στον κόσμο με τη βοήθεια ενός διάσημου γιατρού από την Ιταλία, ο οποίος σε συνεργασία με τον ακαδημαϊκό και διευθυντή του μαιευτηρίου, Gennady Sukhikh, είχαν καταλυτικό ρόλο στη γέννηση των διδύμων.

Η καλλονή Καμπάεβα θεωρείται εδώ και πολλά χρόνια ως η «άτυπη» Πρώτη Κυρία της Ρωσίας, παρόλο που ο Πούτιν δεν το έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ποτέ. Η 36χρονη πρώην χρυσή Ολυμπιονίκης στέκεται στο πλευρό του Ρώσου Προέδρου για περισσότερο από μία δεκαετία μετά το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του. Ωστόσο κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

Την τελευταία φορά που εθεάθη η Καμπάεβα ήταν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν παρουσίασε τη διατριβή για το διδακτορικό της με θέμα την εκπαίδευση παιδιών προσχολικής ηλικίας στη ρυθμική γυμναστική.

Ούτε όμως και στα γενέθλιά της στις 12 Μαΐου τη είδε κανείς.

Να σημειώσουμε πως τα δίδυμα δεν είναι τα πρώτα παιδιά της Καμπάεβα και του Πούτιν. Αν οι φήμες που οργιάζουν εδώ και χρόνια ισχύουν, τότε η Καμπάεβα έχει άλλο ένα «κρυμμένο» παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ρώσο Πρόεδρο.

Πρόκειται για ένα αγοράκι τεσσάρων ετών, το οποίο ήρθε στον κόσμο το 2015 σε κλινική της Ελβετίας.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top