Επίθεση Σρι Λάνκα: Νεκρά τα τρία παιδιά του μεγιστάνα της «Αsos»

Είχαν επισκεφτεί τη χώρα για τις διακοπές του Πάσχα των Καθολικών

σρι λανκα

Βυθισμένη στο πένθος είναι η οικογένεια του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της «Asos», ο οποίος έχασε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του κατά τη διάρκεια των βομβιστικών επιθέσεων στη Σρι Λάνκα.

Ο εκπρόσωπος του Δανού Anders Holch Povlsen επιβεβαίωσε την τραγική είδηση στο BBC.

Εικόνες-σοκ από τη Σρι Λάνκα: Αυτός είναι ένας από τους καμικάζι

Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια είχε επισκεφτεί τη Σρι Λάνκα για τις διακοπές του Πάσχα των Καθολικών. Ωστόσο κανείς δε φανταζόταν τι θα επακολουθούσε. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των τριών νεκρών παιδιών του ιδιοκτήτη της «Asos».

«Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας. Δεν έχουμε άλλα σχόλια να κάνουμε» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της οικογένειας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 x små ferie basser 🐻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALMA STORM HOLCH POVLSEN (@almashpovlsen) στις

Τοπική ισλαμιστική οργάνωση ανέλαβε τις επιθέσεις

Το National Thowheeth Jama'ath (NTJ), βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις αυτοκτονίας. Συνολικα εφτά καμικάζι ήταν αυτοί που έβαψαν στο αίμα τη Σρι Λάνκα. O ένας μάλιστα περίμενε στο μπουφέ του ξενοδοχείου πριν πυροδοτήσει τα εκρηκτικά.

Οι αρχές της Σρι Λάνκα ερευνούν για πιθανές σχέσεις της οργάνωσης με ξένες οργανώσεις. Εδώ και δέκα ημέρες είχε σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας, αφού υπήρχαν πληροφορίες ότι το ισλαμιστικό κίνημα ετοίμαζε επιθέσεις κατά εκκλησιών και της πρεσβείας της Ινδίας στο Κολόμπο.

Ποιος είναι ο Anders Holch Povlsen 

Πρόκειται για τον μοναδικό μέτοχο της γιγάντιας βιομηχανίας ρούχων «Asos», ενώ είναι και ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γης σύμφωνα με τους «Times».

Διαθέτει ένα μεγάλο «χαρτοφυλάκιο» με εκτάσεις γης στη Σκωτία. Του ανήκει και το κάστρο «Aldourie». Ο ίδιος περιγράφει την τοποθεσία ως ένα ευρείας κλίμακας project, στόχος του οποίου είναι η αποκατάσταση του φυσικού τοπίου στα Highlands της Σκωτίας, προκειμένου να μπει ένα τέλος στη «ζημιά που έχει προκαλέσει ο άνθρωπος».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👼🏼👼🏼👼🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALMA STORM HOLCH POVLSEN (@almashpovlsen) στις

 

290 οι νεκροί στη Σρι Λάνκα – 36 ξένοι υπήκοοι ανάμεσά τους

Δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη τα 290 θύματα των επιθέσεων αυτοκτονίας, ωστόσο σύμφωνα με τις Αρχές μεταξύ των νεκρών βρίσκονται τουλάχιστον 36 ξένοι υπήκοοι, εκ των οποίων:

  • 5 Βρετανοί πολίτες
  • Τρεις Δανοί
  • Ένας Πορτογάλος και έξι Ινδοί
  • Δύο μηχανικοί από την Τουρκία σύμφωνα με την εφημερίδα «Anadolu»
  • Δύο Κινέζοι
  • Ένας Ολλανδός
  • Ένας Ιάπωνας
     
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top