Πατέρας βρήκε στην ντουλάπα του... τον εραστή της ανήλικης κόρης του!

Ο 42χρονος άνδρας ισχυρίστηκε ότι η 12χρονη του είχε πει πως είναι… 21 ετών

Δωμάτιο με ντουλαπα

Από καρδιά παραλίγο να μείνει ένας άνδρας στο Τέξας, όταν, ανοίγοντας την ντουλάπα του για να ντυθεί και να πάει στη δουλειά του, βρήκε μέσα τον… εραστή της ανήλικης κόρης του!

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο και ο σοκαρισμένος πατέρας ειδοποίησε την αστυνομία, που συνέλαβε τον 42χρονο Christopher Todd Leonard, που ήταν ήδη ημίγυμνος.

Όπως είπε ο ίδιος ο πατέρας, ο 42χρονος δεν ήταν επιθετικός απέναντί του και του είπε πως είχε έρθει για να κάνει σεξ με την κόρη του, μετά από πρόσκληση της ίδιας. Όταν ο πατέρας του είπε πως είναι 12 ετών, ο Leonard του απάντησε πως το ίδιο το κορίτσι του είχε πει ότι είναι 21 ετών.

Ο άνδρας που κρυβόταν στη ντουλάπα 12χρονης στο Τέξας

Ο Christopher Todd Leonard ισχυρίζεται πως η 12χρονη του είχε πει ότι είναι 21 ετών / Πηγή φωτογραφίας: click2houston.com

Σύμφωνα με τον 42χρονο, ο οποίος συνελήφθη, μάλιστα είχε και ποινικό μητρώο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, η γνωριμία με την 12χρονη έγινε μέσω του facebook.

Την εκδοχή αυτή, όμως, την κατέρριψε η ίδια η 12χρονη, η οποία είπε στην αστυνομία πως γνωρίστηκαν στα μέσα μαζικής μεταφοράς και πως αντάλλαξαν τηλέφωνα. Η ανήλικη είπε στην αστυνομία ότι ο Leonard γνώριζε πως είναι 12 ετών.

Η έρευνα της αστυνομίας ενισχύει τη μαρτυρία της ανήλικης κοπέλας, αφού στα κινητά τηλέφωνα τους βρέθηκαν αρκετά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.

«Της έκανε πλύση εγκεφάλου», είπε ο πατέρας., επισημαίνοντας ότι τρομάζει στην ιδέα του τι θα μπορούσε να είχε κάνει στη 12χρονη κόρη του ή στην άλλη κόρη που έχει, η οποία ήταν επίσης στο σπίτι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top