Μάνα εξ΄ουρανού: Την εγκατέλειψε η μητέρα της και την υιοθέτησε η νοσοκόμα

Η συγκινητική ιστορία της Liz και της Gisele

νοσοκομα κοριτσακι

Μάνα εξ΄ουρανού αποδείχτηκε μία νοσοκόμα για ένα κοριτσάκι 3 τριών ετών σήμερα, που εγκαταλείφθηκε στην τύχη του από την πρώτη μέρα που άνοιξε τα μάτια του.

Η μικρή Gisele γεννήθηκε στο νοσοκομείο της Μασαχουσέτης το 2016. Ήρθε στον κόσμο νωρίτερα και ζύγιζε κάτι λιγότερο από ένα κιλό, καθώς η χρήση ναρκωτικών που έκανε η βιολογική της μητέρα, είχε ως αποτέλεσμα το παιδί να αποκτήσει προβλήματα υγείας.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Το νεογέννητο κοριτσάκι δεν είχε κανέναν επισκέπτη για πολλούς μήνες. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για εκείνη.

Τότε βρέθηκε στον δρόμο της η Liz Smith. Νοσοκόμα για πολλά χρόνια στο εν λόγω νοσοκομείο, πάντα ονειρευόταν να γίνει μητέρα και να κάνει τη δική της οικογένεια, αλλά ο δρόμος προς τη μητρότητα ήταν πολύ δύσκολος. Λόγω υπογονιμότητας είχε υποβληθεί σε πολλές εξωσωματικές που δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Όταν συνάδελφοί της τη ρώτησαν αν γνώριζε για την περίπτωση της Gisele και αν ήθελε να τη συναντήσει, η 45χρονη δε δίστασε λεπτό.

Αν και ποτέ πριν στο παρελθόν δεν είχε σκεφτεί την περίπτωση υιοθεσίας, η συζήτηση με τους συναδέλφους της την έκανε να το σκεφτεί αλλιώς. 

Η ιδέα ωρίμασε σε χρόνο dt μέσα στο μυαλό της και έτσι αποφάσισε να γίνει εκείνη η μητέρα που δε γνώρισε ποτέ η Gisele.

Ωστόσο πρώτα έπρεπε να ξεπεράσει τα γραφειοκρατικά εμπόδια, καθώς το μωρό ήταν αρχικά υπό την κηδεμονία της πολιτείας και στη συνέχεια υπήρχαν σκέψεις να τη δώσουν σε ανάδοχη οικογένεια.

Τελικά ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2017, η 45χρονη νοσοκόμα κατάφερε να πάρει τη Gisele σπίτι της. Η Smith εξήγησε πως από την πρώτη στιγμή μέλημά της ήταν το παιδί να συνεχίσει να έχει επαφές με τους βιολογικούς του γονείς.

Αυτό γινόταν για κάποιους μήνες καθώς πραγματοποιούσαν επισκέψεις για να δουν την κόρη τους. Ωστόσο κάποια στιγμή η Πολιτεία αποφάσισε να τους αφαιρέσει όλα τα γονικά δικαιώματα, κρίνοντας πως δεν ενδιαφέρονταν επαρκώς για το παιδί τους.

«Ήταν γλυκόπικρη στιγμή» θυμάται η Smith. «Ζούσα απίστευτη ευτυχία και χαρά στη ζωή μου, ενώ εκείνοι βίωναν το ακριβώς αντίθετο».

Σήμερα η Gisele εξελίσσεται σε ένα ευτυχισμένο και υγιές κοριτσάκι. Τρέφεται με ειδικό σωληνάκι και η υγεία της μέρα με τη μέρα βελτιώνεται.

«Μιλάμε για τη δύναμη της αγάπης και το πώς μεταμόρφωσε τις ζωές μας. Ποτέ μου δεν υπήρξα πιο δυνατή και πιο ευτυχισμένη. Δε θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top