Αιθιοπία: Έρχεται η προκαταρκτική έκθεση για τη συντριβή του Boeing 737 Max

157 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα

Η προκαταρκτική έκθεση για την συντριβή στις 10 Μαρτίου του αεροσκάφους Boeing 737 MAX 8 των Αιθιοπικών Αερογραμμών θα δοθεί πιθανότατα στη δημοσιότητα αυτήν την εβδομάδα, δήλωσε σήμερα στο Reuters εκπρόσωπος του υπουργείου Μεταφορών της Αιθιοπίας.   

«Θα δοθεί στη δημοσιότητα πιθανότατα αυτήν την εβδομάδα, αλλά μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτοι παράγοντες», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Μούζε Γιχέγις τηλεφωνικώς από την Αντίς Αμπέμπα. «Δεν μπορώ να πω (ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα) σήμερα ή αύριο», πρόσθεσε. 

Αιθιοπία: Με 450 μίλια την ώρα πετούσε το Boeing πριν τη συντριβή

Πανικόβλητος ζητούσε να επιστρέψει ο πιλότος του Boeing που συνετρίβη

Αεροπορική τραγωδία στην Αιθιοπία: Συγκλονίζει ο Έλληνας που σώθηκε!

Από την συντριβή του Boeing 737 MAX 8 των Ethiopian Airlines στις 10 Μαρτίου στα ανατολικά της Αντίς Αμπέμπα έχασαν τη ζωή τους 157 άνθρωποι.   

Αεροσκάφος του ίδιου τύπου της ινδονησιακής εταιρείας Lion Air είχε συντριβεί τον Οκτώβριο, στοιχίζοντας τη ζωή σε 189 ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις αρχές της Αιθιοπίας, τα μαύρα κουτιά του Boeing 737 MAX που συνετρίβη στις 10 Μαρτίου στην Αιθιοπία, καταδεικνύουν σαφείς ομοιότητες με τη συντριβή του αεροσκάφους του της ινδονησιακής εταιρείας Lion Air, τον περασμένο Οκτώβριο.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top