Κρατούσαν τα παιδιά τους κλειδωμένα σε κλουβί, νηστικά και βρώμικα

Συνελήφθησαν οι γονείς τέρατα

Ένα νέο «Κωσταλέξι» αποκαλύφθηκε στο Τέξας, όπου γονείς «τέρατα» κρατούσαν τα παιδιά τους κλειδωμένα σε κλουβί για σκύλους, υποσιτισμένα και βρώμικα. 

Ο εφιάλτης που ζούσαν τα τέσσερα αυτά παιδιά, ηλικίας ενός έως πέντε ετών, ήρθε στο φως το πρωί της περασμένης Τρίτης, όταν οι βοηθοί του Σερίφη της πόλης Ρουμ, πήγαν στο σπίτι της οικογένειας, μετά από καταγγελία για περιστατικό βίας. 

Οι γονείς που κακοποιούσαν τα παιδιά τους - φωτογραφία: γραφείο σερίφη Τέξας

Οι γονείς, 24 ετών και οι δύο, άνοιξαν την πόρτα και οι αστυνομικοί αντίκρισαν έναν πατέρα, ο οποίος ήταν γεμάτος γρατζουνιές στο πρόσωπό του. 

Στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τα τέσσερα παιδιά να ζουν σε άθλιες συνθήκες, όλα καλυμμένα από ένα παχύ στρώμα βρώμας και φανερά υποσιτισμένα. Μάλιστα τα δύο μεγαλύτερα ήταν κλειδωμένα μέσα στο κλουβί του σκύλου, διαστάσεων 1Χ1 μέτρο. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη γυναίκα, η οποία είναι μητέρα όλων των παιδιών και του άνδρα, ο οποίος είναι πατέρας του ενός.

Οι δυο τους αντιμετωπίζουν κατηγορίες για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, ενώ η γυναίκα κατηγορείται και για τον τραυματισμό του συντρόφου της. 

Το ζευγάρι προφυλακίστηκε και τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να δοθούν για υιοθεσία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top