Έκαναν bullying σε έγκυο για τη μεγάλη της κοιλιά

«Είναι απαίσια», «Μάλλον περιμένεις άλογο»

Η Elisha Bakes

Θύμα άγριου bullying από χρήστες του Instagram έπεσε μια έγκυος γυναίκα από την Αυστραλία μόνο και μόνο γιατί είχε μεγάλη κοιλιά. 

«Η κοιλιά σου είναι απαίσια», «μάλλον περιμένεις να γεννήσει άλογο» ήταν μερικά από τα σχόλια που έγραψαν κάτω από τις φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα που ανέβαζε η 30χρονη Elisha Bakes, όσο ήταν έγκυος. 

Η γυναίκα, που εργάζεται ως προσωπική βοηθός, γέννησε τον περασμένο μήνα τον δεύτερο γιο της, όμως όπως εκμυστηρεύτηκε στην εφημερίδα Mirror κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της προσπάθησε πάρα πολύ για να μην την καταβάλλουν τα αρνητικά σχόλια που της έγραφαν. 

Η 30χρονη Elisha Bakes κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της - φωτογραφία: Instagram/https://www.instagram.com/miss.elishab/

Όλα ξεκίνησαν όταν ανέβασε μια φωτογραφία της ενώ διένυε τη 14η εβδομάδα κύησης. Αμέσως κάποιοι από εκείνους που την ακολουθούσαν άρχισαν να της γράφουν ότι έχει μπερδέψει τις ημερομηνίες και μάλλον θα γεννήσει πιο νωρίς από ό,τι περιμένει. 

Μάταια εκείνη προσπαθούσε να εξηγήσει ότι το μωρό της πήρε μάλλον από τον… μπαμπά του που είναι μεγαλόσωμος και γι’ αυτό φαίνεται τόσο μεγάλη η κοιλιά της. 

Χρήστες του Instagram της έγραφαν ότι έχει απαίσια κοιλιά - φωτογραφία: Instagram/https://www.instagram.com/miss.elishab/

Η άσχημη κριτική των χρηστών που κρύβονταν πίσω από μια οθόνη συνεχίστηκε και όσο περνούσε ο καιρός γινόταν και χειρότεροι, με μερικούς να την κοροϊδεύουν και να τη ρωτάνε αν περιμένει… 78 μωρά.

Η νεαρή μητέρα αρχικά στεναχωρήθηκε με τα σχόλια, αλλά μετά έκλεισε τα αυτιά της και προσπάθησε να απολαύσει την εγκυμοσύνη της. - φωτογραφία:Instagram/https://www.instagram.com/miss.elishab/

Ευτυχώς για εκείνη, βρήκε την ψυχραιμία και αντιμετώπισε ανοιχτά τους ανθρώπους που της επιτέθηκαν φραστικά κι έτσι βρήκε και μανούλες που της συμπαραστάθηκαν. 

Όπως είπε, είχε εκατοντάδες μηνύματα από γυναίκες που αντιμετώπισαν ανάλογες φραστικές επιθέσεις, κάτι που είχε επηρεάσει την ψυχολογία τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. 

Πάντως η Elisha έκλεισε τα αυτιά της στους κακεντρεχείς και με τη στήριξη του συντρόφου της και της οικογένειάς της προσπάθησε να απολαύσει την όμορφη περίοδο της εγκυμοσύνης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top