Σύγχρονος Μόγλης: Τρίχρονο αγοράκι "σώθηκε" από αρκούδα σε παγωμένο δάσος

Όπως είπε επί 48 ώρες το κράτησε ζεστό και το φρόντισε σαν μωρό της

Αρκούδες στο δάσος

Ένα τρίχρονο αγοράκι εντοπίστηκε ζωντανό σε δασική περιοχή της Βόρειας Καρολίνας μετά από δύο ολόκληρες μέρες και όπως είπε το ίδιο το προστάτεψε μια φιλική αρκούδα. 

Ο μικρούλης Casey Hathaway αγνοούταν από την περασμένη Τρίτη και οι καιρικές συνθήκες ήταν τόσο άσχημες, που οι αρχές αναγκάστηκαν να διακόψουν την αναζήτηση για αρκετές ώρες. 

Ο μικρούλης Casey αναρρώνει στο νοσοκομείο - φωτογραφία: Facebook

Το αγοράκι κατάφερε να επιβιώσει για 48 ολόκληρες ώρες ολομόναχο σε δάσος της Βόρειας Καρολίνας, όπου η θερμοκρασία τα βράδια πέφτει πολλούς βαθμούς υπό το μηδέν. 

Για καλή του τύχη όμως, όπως είπε το ίδιο στους αστυνομικούς που το βρήκαν βρέθηκε στον δρόμο του μια αρκούδα που το φρόντισε και το κράτησε ζωντανό. 

Το παιδί βρέθηκε μέσα σε αγκαθωτούς θάμνους, παγωμένο και βρεγμένο, αλλά ζωντανό και υγιές. 

Ο Casey είπε την ιστορία με την αρκούδα και στους γονείς του, όμως οι διασώστες πιστεύουν ότι είχε παραισθήσεις από την ταλαιπωρία και επινόησε την ιστορία αυτή επειδή φοβήθηκε ότι θα το τιμωρούσαν. 

Η θεία του παιδιού πάλι πιστεύει ότι ο μικρούλης λέει την αλήθεια και ότι «ο Θεός του έστειλε την αρκούδα για να τον κρατήσει ασφαλή».

Βέβαια οι αρκούδες τον χειμώνα ως γνωστόν πέφτουν σε χειμερία νάρκη, οπότε είναι πάρα πολύ πιθανόν, όλο αυτό να είναι μια ιστορία που την έβγαλε ο τρίχρονος Casey από το μυαλό του. Ωστόσο, το γεγονός ότι κατάφερε να μείνει ζωντανός υπό σκληρές καιρικές συνθήκες, κάνει τους πάντες στη Βόρεια Καρολίνα να μιλούν για θαύμα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top