Ο «Μπάμπι» το ελαφάκι εκδικήθηκε λαθροκυνηγό

Τιμωρήθηκε να βλέπει την ταινία του Γουόλτ Ντίσνεϊ σε επανάληψη

μπαμπι λαθροκυνηγος

Έναν διαφορετικό και ιδιαίτερα παραδειγματικό τρόπο, σκαρφίστηκε δικαστής στο Μισούρι των ΗΠΑ, προκειμένου να τιμωρήσει λαθροκυνηγό, ο οποίος μαζί με την οικογένειά του είχε σκοτώσει εκατοντάδες ελάφια τα τελευταία χρόνια.

Ο λαθροκυνηγός που είχε πολλές φορές παραβιάσει τον νόμο, καταδικάστηκε να παρακολουθεί σε επανάληψη και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τον «Μπάμπι» το ελαφάκι.

Πρόκειται για κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων, η οποία αφηγείται τη ζωή του «Μπάμπι», ενός ελαφιού που η μητέρα του σκοτώνεται από έναν κυνηγό.

Ο λαθροκυνηγός, Ντέιβιντ Μπάρι. Φωτογραφία: Associated Press

Με αυτό το αριστούργημα του Γουόλτ Ντίσνεϊ, αποφάσισε ο δικαστής να συνετίσει τον Ντέιβιντ Μπέρι, διατάσσοντας η πρώτη προβολή του «Μπάμπι» να γίνει πριν από τις 23 Δεκεμβρίου.

Ο λαθροκυνηγός, θα πρέπει υποχρεωτικά να παρακολουθεί την ταινία τουλάχιστον μία φορά τον μήνα ενώ θα εκτίει την ποινή φυλάκισης ενός έτους που του επιβλήθηκε.

Ο Μπέρι και άλλα μέλη της οικογένειάς του, κατηγορούνται ότι σκότωσαν εκατοντάδες ελάφια τα τελευταία τρία χρόνια. Έβαζαν στο στόχαστρο μεγάλα αρσενικά, τα σκότωναν παράνομα, ιδίως τη νύχτα, τους έκοβαν το κεφάλι για να το χρησιμοποιήσουν ως «τρόπαιο» και παρατούσαν το υπόλοιπο σώμα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top