Ο μακελάρης του Στρασβούργου νεκρός στην πόρτα του κρησφύγετού του

Σκληρές εικόνες μετά την επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας

Δείτε το ρεπορτάζ από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star

Νεκρός είναι ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους. Η φωτογραφία του μάλιστα να κείτεται αιμόφυρτος μπροστά από την πόρτα του κρησφύγετού του. 

Ο Σεκάτ

Η ανακοίνωση της γαλλικής αστυνομίας για τον μακελάρη της χριστουγεννιάτικης αγοράς στο Στρασβούργο

Το πτώμα του 29χρονου Σερίφ Σεκάτ κείτεται στις σκάλες έξω από το σημείο, όπου έγινε η καταδρομική επίθεση των γαλλικών αρχών. Δίπλα του υπάρχει ένα περίστροφο, με το οποίο φέρεται να άνοιξε πρώτος πυρ εναντίον των αστυνομικών, ενώ το πρόσωπό του είναι καλυμμένο με αίματα. 

Πυροβολισμοί στο Στρασβούργο - Νεκρός ο δράστης

Αυτά είναι τα θύματα του δράστη - «Πιάστε τον ζωντανό ή νεκρό»

Ο Σεκάτ μετά την αιματηρή επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου δεν είχε φύγει από την πόλη. Ύστερα από ανταλλαγή πυρών που σημειώθηκε σε μια αποθήκη, όπου είχε κρυφτεί, τραυματίστηκε στο χέρι και διέφυγε. 

Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν μέχρι τη συνοικία Νερντόφ, όπου είχε μεγαλώσει κι εκεί τον σκότωσαν μπροστά στα σκαλιά ενός σπιτιού. 

Στρασβούργο: Η στιγμή της επίθεσης - Πυροβολισμοί και κραυγές απόγνωσης

Την ευθύνη για την αιματηρή επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και στην οποία τραυματίστηκαν άλλοι 13 ανέλαβε ο ISIS, υποστηρίζοντας ότι ο Σεκάτ άνηκε στους στρατιώτες του. 

Ο 29χρονος ήταν γνωστός στις αρχές, καθώς είχε 27 καταδίκες, όμως οι αρχές δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το τρομοκρατικό χτύπημα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top