Ταρακούνησε το μωρό του μέχρι θανάτου προκαλώντας του εγκεφαλική βλάβη

Το μωρό έκλαιγε και ο πατέρας του δεν μπόρεσε να ελέγξει τα νεύρα του

μωρό

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ένας πατέρας στο Μπερκισάιρ της Αγγλίας για τη δολοφονία του μόλις τεσσάρων μηνών μωρού του, το οποίο ταρακούνησε τόσο βίαια που του προκάλεσε ανεπανόρθωτες εγκεφαλικές βλάβες.

Η μητέρα του παιδιού είχε αφήσει τον μικρό Jack μαζί με τον πατέρα του, Daniel McLaren τον περασμένο Μάιο και όταν επέστρεψε βρήκε τον σύντροφό της σε κατάσταση πανικού, γιατί όπως της είπε ο μικρός ήταν άρρωστος. 

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, με τον πατέρα να λέει ότι το μωρό πνίγηκε με το μπουκάλι του. Όταν έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ υγρό έβγαινε από τη μύτη και τα αυτιά του μικρούλη Jack. Οι αρχές ανακάλυψαν στο ιστορικό των αναζητήσεων του πατέρα στο διαδίκτυο ότι στο παρελθόν είχε ψάξει στο google του όρους “Γιατί το μωρό μου μελάνιασε” και “Πνιγμός: τι να κάνω αν το μωρό μου μελανιάσει”.

Μάλιστα ο McLaren είχε καταδικαστεί για 21 αδικήματα και την ημέρα της δολοφονίας του γιου του ήταν έξω με αναστολή. Ανάμεσα στα αδικήματα για τα οποία είχε καταδικαστεί ήταν ενδοοικογενειακή βία.

Όπως αποδείχθηκε το μωρό έκλαιγε και τότε ο πατέρας, ο οποίος δεν μπορούσε να ελέγξει τα νεύρα του, το ταρακούνησε τόσο δυνατά για να σταματήσει που του προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη, η οποία και οδήγησε στον θάνατό του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top