Πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια για να μην την απολύσουν

Το νεογέννητο το βρήκε ένας περαστικός

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Βραζιλία από την είδηση ότι μια 25χρονη μητέρα πέταξε τη νεογέννητη κόρη της σε κάδο απορριμμάτων την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της γιατί φοβόταν ότι θα την απολύσουν. 

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν όλες τις κινήσεις της 25χρονης, προκαλώντας ανατριχίλα στους Βραζιλιάνους. 

Στο βίντεο φαίνεται να περπατά ήρεμα σε έναν έρημο δρόμο, έχοντας στα χέρια της κάτι σαν δέμα. Κάποια στιγμή εξαφανίζεται, αλλά εμφανίζεται ξανά, περνά στην απέναντι πλευρά του δρόμου και πετά το μωρό της στα σκουπίδια. 

Το νεογέννητο κοριτσάκι, μόλις μιας ημέρας, έτυχε να το βρει το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ένας περαστικός, τυλιγμένο σε μια ροζ κουβερτούλα μέσα σε μια τσάντα με τον ομφάλιο λώρο ακόμα πάνω του. 

Ο άνδρας άκουσε τα κλάματα του μωρού, το βρήκε ανάμεσα στα σκουπίδια και ειδοποίησε τις αρχές. 

Η αστυνομία συνέλαβε την 25χρονη στη δουλειά της, καθώς οι συνάδελφοί της που άκουσαν την είδηση, υποψιάστηκαν ότι μπορεί να είναι εκείνη που γέννησε το παιδί, αφού η κοιλιά της ξεφούσκωσε από τη μια μέρα στην άλλη. 

Όπως έγινε γνωστό η 25χρονη είχε πιάσει δουλειά πριν από δύο μήνες σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ως καθαρίστρια και είχε κρύψει από τα αφεντικά της ότι είναι έγκυος γιατί φοβήθηκε ότι δε θα την προσλάβουν. 

Η ίδια αρχικά αρνήθηκε ότι είναι δικό της το παιδί, αλλά μετά ομολόγησε. Εκτιμάται ότι γέννησε μόνη της το κοριτσάκι, που ήταν το πρώτο της παιδί, μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της. 

Το κοριτσάκι γεννήθηκε 3,6 κιλά, μεταφέρθηκε σε πανεπιστημιακή κλινική και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. 

Οι αρχές ψάχνουν τώρα συγγενείς της κοπέλας για να αναλάβουν την επιμέλεια του παιδιού, ενώ δεν αποκλείεται να απαγγείλουν κατηγορίες εναντίον της μητέρας για απόπειρα παιδοκτονίας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top