Καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή της στο αεροπλάνο και έμεινε έγκυος

Ο εκβιασμός από άλλο μαθητή

Πρώτη δημοσίευση 01/10/2018 22:09

Αντιμέτωπη με τον νόμο βρίσκεται μια 29χρονη καθηγήτρια Φυσικής, η οποία κατηγορείται ότι έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της στις τουαλέτες αεροπλάνου, κατά την επιστροφή τους από σχολική εκδρομή στην Αφρική.

Το περιστατικό συνέβη πριν από τρία χρόνια, όταν η Ellie Wilson ήταν 26 ετών.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στη δίκη της που είναι σε εξέλιξη, η 26 χρονη –τότε- καθηγήτρια αφού συνευρέθηκε ερωτικά με τον 16χρονο μαθητή της, στη συνέχεια του είπε ότι έμεινε έγκυος και ότι θα έκανε έκτρωση.

Το παράνομο ζευγάρι συνέχισε για κάποιο διάστημα να βγαίνει ραντεβού που «συνοδεύονταν» από βόλτες σε μαγαζιά και στο πάρκο, με τον 16χρονο να αγοράζει λουλούδια και σοκολάτα στην κατά 10 χρόνια μεγαλύτερη καθηγήτριά του, πιστεύοντας πως οι δυό τους έχουν σχέση.

Ο «ακατάλληλος» δεσμός αποκαλύφθηκε όταν φίλος του 16χρονου που γνώριζε τι συνέβαινε με την καθηγήτρια, προσπάθησε να εκβιάσει τη Wilson ώστε να κάνει σεξ και μαζί του.

Η 29χρονη τον απέρριψε και έτσι αποκαλύφθηκε ηπαράνομη σχέση της με τον 16χρονο, με αποτέλεσμα το όλο θέμα να πάρει τη δικαστική οδό.

Τρία χρόνια μετά, ξεκίνησε η δίκη της 29χρονης πλέον καθηγήτριας. Ο πρώτος που κλήθηκε να καταθέσει είναι ο 19χρονος σήμερα πρώην μαθητής της, ο οποίος περιέγραψε με λεπτομέρειες τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις.

Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ

Το σχολείο επέστρεφε στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο Λονδίνο μετά από εκδρομή στην Αφρική.

Και οι δύο –σύμφωνα με τον 19χρονο- είχαν πιει. Τότε η καθηγήτριά του –που εκείνη την περίοδο είχε δεσμό με άλλον άνδρα-, άρχισε να τον φιλάει.

Στο δικαστήριο έπαιξε και μια κασέτα στην οποία ο μαθητής περιέγραφε στην αστυνομία τι είχε συμβεί μεταξύ τους:

«Σοκαρίστηκα. Με φιλούσε στα χείλη. Με άγγιζε στο σώμα. Γλίστρησε το χέρι της μέσα από το εσώρουχό μου, πήγε στην τουαλέτα και μου ζήτησε να την ακολουθήσω. Μπήκα, έκλεισα την πόρτα και την κλείδωσα. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να αγγίζει ο ένας τον άλλον. Έβαλε το χέρι μου μέσα στο εσώρουχό της. Μου τράβηξε το εσώρουχο και γονάτισε μπροστά μου. Στη συνέχεια σηκώθηκε όρθια και έβγαλε το παντελόνι της».

Όταν τελείωσαν συζήτησαν για το πώς θα έβγαιναν από την τουαλέτα χωρίς να τους καταλάβουν.

Στο δικαστήριο, η κατήγορος περιέγραψε πώς η καθηγήτρια και ο μαθητής ήρθαν «κοντά» κατά τη διάρκεια της σχολικής εκδρομής στην Αφρική. Όπως είπε, έκαναν μαζί πολλές δραστηριότητες, έμεναν ξύπνιοι αργά τη νύχτα και συζητούσαν ενώ όλοι οι άλλοι μαθητές και καθηγητές είχαν πάει για ύπνo, και κάπως έτσι «έπεσαν τα τείχη» ανάμεσά τους.

Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΑΘΗΤΗ

Ένα μήνα μετά τη σεξουαλική τους συνεύρεση, η Wilson είπε στον 16χρονο ότι είχε μείνει έγκυος.

Η κατήγορος ανέφερε στο δικαστήριο ότι η καθηγήτρια είπε στον μαθητή της πως «φοβόταν και πως θα έκανε έκτρωση γιατί δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει όλο αυτό».

Η δίκη συνεχίζεται.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top