Στο δικαστήριο οδηγείται ο απαγωγέας των δύο 11χρονων αγοριών στη Λάρνακα

Δεν πείθονται οι ανακριτές ότι τα άρπαξε για να ζητήσει λύτρα

Δείτε στο video το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε την Κύπρο

 

Στο δικαστήριο Λάρνακας οδηγείται σήμερα ο απαγωγέας των δύο 11χρονων αγοριών.

Η απαγωγή των δύο μαθητών, συγκλόνισε το πρωί της Τρίτης την Κύπρο, με αποτέλεσμα να είναι για τουλάχιστον οχτώ ώρες σε κόκκινο συναγερμό και η κινητοποίηση να είναι τεράστια.

Απαγωγή Κύπρου: «Κάτσετε αλλιώς θα σας σκοτώσω» - Η μαρτυρία του 11χρονου

Απαγωγή στην Κύπρο: Υπάρχει κύκλωμα πίσω από τον δράστη;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ ΤΟΥΣ

Πρόκειται για έναν 35χρονο προγραμματιστή ιστοσελίδων από τη Λευκωσία, ο οποίος το τελευταίο διάστημα διέμενε στη Λάρνακα. Στο διαμέρισμα του, όπου ανακρινόταν πολλές ώρες μετά τη σύλληψη, ομολόγησε την απαγωγή και επέμενε να λέει ότι το έκανε για να ζητήσει λύτρα. Ωστόσο, δεν έγινε πιστευτός από τους ανακριτές, οι οποίοι επί ώρες εξέταζαν τα προσωπικά του αντικείμενα στο διαμέρισμα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλέφωνα κ.λπ. αναζητώντας απαντήσεις για τα κίνητρα της απαγωγής.

Απαγωγή στην Κύπρο: «Τα παιδιά φαίνονταν ναρκωμένα»

Κύπρος:Βρέθηκαν τα δύο 11χρονα παιδιά που είχαν απαχθεί-Συνελήφθη ο δράστης

Κύπρος απαγωγή

ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΛΥΤΡΩΝ

Οι ενδείξεις, που έχουν μέχρι στιγμής στα χέρια τους οι ανακριτές αποκλείουν το σενάριο ο δράστης να ενήργησε με σκοπό τα λύτρα, καθώς δεν επιχείρησε να επικοινωνήσει με τους γονείς από τη στιγμή της απαγωγής, έως και οκτώ ώρες μετά που εντοπίστηκε από την Αστυνομία. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες δεν επιβεβαιώνεται το σενάριο εμπλοκής και δεύτερου προσώπου στην υπόθεση. Ο εντοπισμός των παιδιών και η σύλληψη του υπόπτου, έγιναν χάρη στην παρατηρητικότητα πολιτών και τη συνεργασία τους με την Αστυνομία.

Κύπρος απαγωγή

Τα παιδιά διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκαν στη διάρκεια της νύχτας για προληπτικούς λόγους αφού η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.
 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top