Απαγωγή Κύπρου: «Κάτσετε αλλιώς θα σας σκοτώσω» - Η μαρτυρία του 11χρονου

Τα λύτρα πιθανό κίνητρο του 35χρονου απαγωγέα της Κύπρου

Συγκλόνισε Ελλάδα και Κύπρο η υπόθεση απαγωγής των δύο 11χρονων αγοριών στη Λάρνακα. Τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, μετά το αίσιο τέλος και τον εντοπισμό των παιδιών, προκαλούν ανατριχίλα. 

Απαγωγή στην Κύπρο: Υπάρχει κύκλωμα πίσω από τον δράστη;

Απαγωγή στην Κύπρο: «Τα παιδιά φαίνονταν ναρκωμένα»

Κύπρος:Βρέθηκαν τα δύο 11χρονα παιδιά που είχαν απαχθεί-Συνελήφθη ο δράστης

«Κάτσετε αλλιώς θα σας σκοτώσω»

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός εκ των δύο αγοριών, όπως μεταδίδει το sigmalive, ο δράστης τούς προσέγγισε αναφέροντας ότι είναι ο νέος δάσκαλος Γεωγραφίας και τους είπε να τον ακολουθήσουν.  Τους έβαλε με τη βία στο όχημά του, αναφέροντας τους χαρακτηριστικά «Κάτσετε αλλιώς θα σας σκοτώσω».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, πήγε τα παιδιά στο διαμέρισμά του, τους είπε να βγάλουν τα παπούτσια και τους έφτιαξε λεμονάδα, την οποία τους έβαλε να την πιουν. Δεν αποσαφηνιστεί αν είχε ναρκώσει τα παιδιά. 

Η αστυνομία της Κύπρου εξετάζει τους υπολογιστές του 35χρονου, προκειμένου να βρει οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να δώσει απαντήσεις.

Άνεργος με οικονομικά προβλήματα – Πιθανό κίνητρο της απαγωγής τα λύτρα

Ο απαγωγέας είναι Ελληνοκύπριος ηλικίας 35 ετών, ο οποίος διέμενε μόνος του στο διαμέρισμα.

Ο 35χρονος δηλώνει άνεργος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει οικονομικά προβλήματα, γι’ αυτό είναι πιθανό το σενάριο η απαγωγή να έγινε με σκοπό τα λύτρα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Cyprus Times. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top