Μέριλαντ: Νεκροί και τραυματίες από γυναίκα πιστολέρο

H 26χρονη άνοιξε πυρ εναντίον συναδέλφων της και μετά αυτοκτόνησε

Πρώτη δημοσίευση 2018-09-20 17:39

 

Συναγερμός σήμανε στο Μέριλαντ των ΗΠΑ όταν μια γυναίκα πιστολέρο άνοιξε πυρ, σκορπώντας τον τρόμο και τον θάνατο, σε  ένα κέντρο διανομής φαρμάκων.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα), στην περιοχή Πέριμαν, βορειοανατολικά της Βαλτιμόρης.

Πυροβολισμοί Μέριλαντ νεκροί

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η δράστης σκότωσε τρείς ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους τρείς σε ένα κέντρο διανομής φαρμάκων.

Στη συνέχεια, έστρεψε το όπλο στον εαυτό της και αυτοκτόνησε. Η 26χρονη γυναίκα, εργαζόταν στην αποθήκη στην πόλη Αμπερντίν, αλλά για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους άνοιξε πυρ εναντίον των συναδέλφων της λίγο μετά τις 09.00 το πρωί τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδας), πριν στρέψει το όπλο εναντίον της και δώσει τέλος στη ζωή της, δήλωσε ο σερίφης Τζέφρεϊ Γκάλερ στην ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Πυροβολισμοί Μέριλαντ νεκροί

Οι έρευνες δεν έχουν ακόμη καθορίσει το κίνητρο της γυναίκας, αλλά μια πηγή των δυνάμεων επιβολής του νόμου είπε στο πρακτορείο Reuters ότι το αιματηρό περιστατικό ξεκίνησε για λόγους που σχετίζονται με την εργασία. 

Πυροβολισμοί Μέριλαντ νεκροί

Η πόλη Πέριμαν βρίσκεται σε απόσταση 55 χλμ βορειανατολικά της Βαλτιμόρης. Στην περιοχή που σημειώθηκε το περιστατικό βρίσκονται μια εκκλησία και επιχειρήσεις και είναι πλησίον των στρατιωτικών εγκαταστάσεων του Aberdeen Proving Ground.

Πυροβολισμοί Μέριλαντ νεκροί

Το περιστατικό σημειώθηκε μία μέρα αφού άνδρας εισέβαλε σε δικαστικό μέγαρο στην Πενσιλβάνια, πυροβόλησε και τραυμάτισε 4 ανθρώπους, προτού πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά. 

Πυροβολισμοί Μέριλαντ νεκροί

Πυροβολισμοί Μέριλαντ νεκροί

Πυροβολισμοί Μέριλαντ νεκροί
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top