Καρχαρίες όρμησαν σε 19χρονο μοντέλο

Ο πατέρας του φίλου της κατέγραψε καρέ καρέ τη στιγμή της επίθεσης

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες του 19χρονου μοντέλου Katarina Zarutskie που καταγράφουν τη στιγμή που δέχεται επίθεση μέσα στη θάλασσα από κοπάδι καρχαριών στις Μπαχάμες. 

 Η Katarina Zarutskie κολυμπά ανάμεσα σε καρχαρίες

Το νεαρό μοντέλο αψήφησε την προειδοποιητική πινακίδα για επιθέσεις καρχαριών στη συγκεκριμένη παραλία και θέλησε να απολαύσει τα ζαφειρένια νερά της παραλίας. 

Η στιγμή της επίθεσης από καρχαρίες

Βούτηξε λοιπόν από τα βράχια, κι εκεί που κολυμπούσε έντρομη είδε γύρω της να μαζεύονται τεράστιοι καρχαρίες, οι οποίοι της επιτέθηκαν.

Το 19χρονο μοντέλο προσπαθούσε να μείνει στην επιφάνεια της θάλασσας

«Έβαλε τον καρπό μου στο στόμα του και ένιωθα τα δόντια του να βυθίζονται στο χέρι μου», περιέγραψε η 19χρονη στο NBC News και πρόσθεσε: «Βρέθηκα κάτω από το νερό για μερικά δευτερόλεπτα και γι' αυτό προσπάθησα να απελευθερώσω το χέρι μου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Η Katarina τραυματίστηκε στο χέρι

Τη στιγμή της επίθεσης κατέγραψε με τη φωτογραφική του μηχανή ο πατέρας του φίλου της και σε μία από αυτές φαίνεται η Katarina κάτω από το νερό να παλεύει να κρατηθεί στην επιφάνεια, ενώ γύρω της ήταν αρκετοί καρχαρίες. 

Το μοντέλο αψήφησε προειδοποιητική πινακίδα για τους καρχαρίες

Προσπαθούσε μάλιστα να κρατήσει το ματωμένο χέρι της έξω από το νερό για να μην ερεθίσει και τους υπόλοιπους καρχαρίες και την κατασπαράξουν. 

Όσο γιατί φέρθηκε τόσο απερίσκεπτα, η 19χρονη είπε πως είχε ακούσει ότι το μπάνιο με καρχαρίες σε αυτή την παραλία είναι μοναδική εμπειρία και ήθελε να τη ζήσει. 

Βούτηξε στα επικίνδυνα νερά γιατί ήθελε να ζήσει την εμπειρία

Παραλίγο βέβαια να το πληρώσει με τη ζωή της, αν και όπως λένε ειδικοί, το συγκεκριμένο είδος καρχαρία είναι γενικά φιλικό με τους ανθρώπους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να επιτεθεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top