Τη νόμιζαν νεκρή, αλλά ήταν ζωντανή σε ψυγείο νεκροτομείου

Την είχαν ανακηρύξει… «νεκρή» μετά από σοβαρό τροχαίο

Ζωντάνεψε μέσα στο νεκροτομείο

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Μια σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα στη Νότια Αφρική, η οποία είχε ανακηρυχθεί νεκρή σε τροχαίο, βρέθηκε ζωντανή μετά από κάποιες ώρες στο ψυγείο του νεκροτομείου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε στο σημείο του τροχαίου ανακήρυξε τη γυναίκα νεκρή και τη μετέφερε στο νεκροτομείο. 

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε ανατραπεί, με αποτέλεσμα και οι τρεις επιβάτες του να εκτοξευτούν από αυτό και να βρεθούν στο δρόμο. Οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες πέθαναν ακαριαία στο σημείο, ενώ οι γιατροί δεν βρήκαν σφυγμό ούτε στη γυναίκα. 

«Ελέγξαμε την αναπνοή της, το σφυγμό της όλα. Πιστέψαμε ότι είναι νεκρή. Η δουλειά μας είναι να σώζουμε ζωές και όχι να λέμε ότι κάποιος είναι νεκρός χωρίς να είμαστε σίγουροι», είπε ένα μέλος του ασθενοφόρου που παρέλαβε τη γυναίκα. 

«Δεν περιμένεις ποτέ να ανοίξεις το ψυγείο του νεκροτομείου και βρεις μέσα έναν ζωντανό άνθρωπο. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν είχαμε ξεκινήσει την αυτοψία και την είχαμε σκοτώσει εμείς;», δήλωσε υπάλληλος του νεκροτομείου. 

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Νότιας Αφρικής, η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top