Εκλογές στην Τουρκία: Με Σαββόπουλο κάνει εκστρατεία ο Μουχαρέμ Ιντζέ

Χρησιμοποιεί το γνωστό "Ντιρλανταντά"

Το θρυλικό Ντιρλανταντά, που ξεκίνησε ως δημοτικό τραγούδι και έγινε επιτυχία με το Διονύση Σαββόπουλο επιστρέτευσε ο μεγάλος αντίπαλος του Ερντογάν, Μουχαρέμ Ιντζέ για την προεκλογική του εκστρατεία.

Δεν φτάνουν τα τουρκικά τραγούδια στο Μουχαρέμ Ιντζέ, τώρα χρησιμοποιεί και το Ντιρλανταντά που είχε πρωτογίνει γνωστό τη δεκαετία του '60 από τους ψαράδες της Καλύμνου. Το απογείωσε όμως στη συνέχεια η ερμηνεία του Διονύση Σαββόπουλου. 

Ένα βίντεο που ονομάζεται Game of Polls απο το Game of Thrones, κατακλύζει το διαδίκτυο. Στην κεφαλή ο Ταγίπ Ερντογάν και τριγύρω του οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Ο… φιλόζωος Ερντογάν

Πάντως, ο Τούρκος πρόεδρος κάνει σημαία του την προστασία των ζώων μετά το φρικτό θάνατο που βρήκε σκυλάκι το οποίο ακρωτηρίασε ένας άνδρας.

Βίντεο στο οποίο δίνει ένα κομμάτι αγγούρι σ'αυτό το σκύλο γίνεται viral. Δε λείπει ο παραλληλισμός και τα καυστικά σχόλια με παρόμοια φωτογραφία του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Ερντογάν για την ποντιακή του καταγωγή

Τα προβλήματα του Ερντογάν είναι άλλα. Παρά τη ρητορική του δεινότητα φαίνεται ότι δυσκολεύεται όταν καλείται να μιλήσει για την ποντιακή καταγωγή του.

«Τον μακαρίτη τον πατέρα μου κάποτε είχα ρωτήσει. Πατέρα εμείς τί είμαστε; Παιδί μου μια μέρα θα πεθάνουμε και στον τάφο μας όταν γράψουν κάτι δεν θα ρωτήσουν ποιος είναι ο Θεός σου, η καταγωγή σου , τα πιστεύω σου και το θρήσκευμα σου.  Πες πως είμαι Μουσουλμάνος και τελείωνε».

Κακοκαιρία σαρώνει την Κωνσταντινούπολη

Μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές η Κωνσταντινούπολη πνίγεται. Ένα λεωφορείο έχει καθηλωθεί κάτω από μία γέφυρα. Άνδρες της πυροσβεστικής βγάζουν στα χέρια τους επιβάτες. Η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top