Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους, επειδή μύριζε επιβάτης!

Οι άνθρωποι που κάθονταν δίπλα του έκαναν εμετό από τη δυσοσμία

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους γιατί μύριζε επιβάτης

Έναν εφιάλτη έζησαν οι επιβάτες αεροσκάφους της Transavia, καθώς ανάμεσά τους καθόταν ένας επιβάτης που μύριζε πάρα πολύ άσχημα.

Οι συνεπιβάτες του, οι οποίοι κάθονταν δίπλα του, έκαναν μέχρι και εμετό από τη δυσοσμία, η ατμόσφαιρα μέσα στην καμπίνα ήταν ανυπόφορη κι έτσι ο κυβερνήτης προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση στο Φάρο της Πορτογαλίας.

Το αεροσκάφος είχε αναχωρήσει από Άμστερνταμ με προορισμό το νησί Γκραν Κανάρια. Κάποια στιγμή από τη δυσοσμία οι επιβάτες άρχισαν να κάνουν εμετό και να νιώθουν έντονη αδιαθεσία. Το πλήρωμα του αεροσκάφους προσπάθησε να θέσει σε καραντίνα τον επιβάτη που μύριζε άσχημα, ζητώντας του να παραμείνει στην τουαλέτα.

Όμως η απόφαση αυτή ελήφθη πολύ αργά και η ατμόσφαιρα μέσα στην καμπίνα είχε γίνει αποπνικτική με κάποιους από τους επιβάτες να φτάνουν στο σημείο να λιποθυμούν.

Μετά την αναγκαστική προσγείωση, ο επιβάτης απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος και κατόπιν οι υπόλοιποι συνέχισαν το ταξίδι τους.

«Η οσμή ήταν ανυπόφορη. Ήταν σαν να είχε εβδομάδες να πλυθεί. Κάποιοι από τους επιβάτες έφτασαν στο σημείο να κάνουν εμετό», είπε ένας από τους επιβάτες στην Daily Mail. 

Η Transavia επιβεβαίωσε την έκτακτη προσγείωση, λέγοντας απλά ότι συνέβη για ιατρικούς λόγους, και χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top