O εθισμός στο σεξ της κατέστρεψε τη ζωή

Μια γυναίκα από τη Βρετανία έδωσε αγώνα για να απεξαρτηθεί

Μια γυναίκα από τη Βρετανία έδωσε αγώνα για να απεξαρτηθεί από το σεξ. Υποστηρίζει ότι ο εθισμός κατέστρεψε τη ζωή της.

«Η εξάρτησή μου ήταν τόσο άσχημη που ακόμη κι αν έκανα σεξ πέντε φορές την ημέρα... δεν ήταν αρκετό για μένα. Συνέβη μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού μου.. περνούσα μια περίοδο κατάθλιψης και άρχισα να αναζητώ το σεξ όλο και περισσότερο.. μέχρι που έφτασα στο σημείο να σκέφτομαι μόνο αυτό».

Αυτό που σε κάποιους θα φαινόταν δώρο, για την Ρεμπέκα Μπάρκερ ήταν εφιάλτης.  Λέει ότι η άσβεστη δίψα της για σεξ κατέστρεψε τη ζωή της  και τη σχέση της, καθώς αναζητούσε αχόρταγα τη σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό της.ν  Διότι άλλο η λίμπιντο και άλλο η εμμονή.

«Έφτασα στο σημείο να νιώθω πολύ άβολα όταν έβγαινα από το σπίτι, γιατί σκεφτόμουν μόνο αυτό.  Προς το τέλος, ένιωθα ότι τίποτα, τίποτα δεν μπορούσε να με βοηθήσει».

37 ετών σήμερα, η βρετανίδα Ρεμπέκα έχει απεξαρτηθεί και έχει μετακομίσει στη Γαλλία για να χτίσει μια νέα ζωή. Θεωρεί ότι ο εθισμός στο σεξ πρέπει να αντιμετωπίζεται από τα εθνικά συστήματα υγείας όπως η εξάρτηση από το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά.

Η Ρεμπέκα δεν είναι η μόνη που ξυπνούσε και κοιμόταν με το σεξ στο μυαλό της. Θύματα υπήρξαν και διάσημοι, όπως ο Μαϊκλ Ντάγκλας, ο Τσάρλι Σιν, ο Ντέηβιντ Ντουκόβνι, ο Ρομπι Γουιλιαμς, ο Τζακ Νικολσον και το μοντέλο Άμπερ Σμιθ.

 

 

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top