Τραγωδία στη Ρωσία! Τουλάχιστον 41 παιδιά νεκρά από τη φωτιά που ξέσπασε στο εμπορικό κέντρο

Οι νεκροί έφτασαν τους 64 – Αγνοούνται άλλα 10 παιδιά - Νέα ενημέρωση: 20:37

Τραγικός είναι ο απολογισμός από τη φωτιά που ξέσπασε την Κυριακή σε εμπορικό κέντρο στην περιοχή Κεμέροβο της Σιβηρίας, καθώς ο αριθμός των νεκρών ανέβηκε στους 64, από τους οποίους τουλάχιστον οι 41 είναι μικρά παιδιά.

Διαβάστε επίσης: Τουλάχιστον 53 οι νεκροί από τη φωτιά σε εμπορικό κέντρο της Ρωσίας – Δεκάδες οι αγνοούμενοι

Σύμφωνα με τις αρχές πάνω από δέκα παιδιά αγνοούνται, ενώ εκτιμάται ότι η φωτιά ξεκίνησε σε έναν από τους υψηλότερους ορόφους του εμπορικού κέντρου, όπου βρίσκεται κινηματογραφική αίθουσα, μέσα στην οποία έχασαν τη ζωή τους πολλά παιδιά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέρρευσε η οροφή πάνω από δύο κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ η προεδρική επίτροπος για τα δικαιώματα των παιδιών, Άννα Κουζνετσόβα, κατήγγειλε ότι η πυρκαγιά οφείλεται σε εγκληματική αμέλεια.

Η πυρκαγιά φέρεται να ξεκίνησε στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής, τοπική ώρα, και οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούσαν επί 17 ολόκληρες ώρες για να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Τέσσερις άνθρωποι συνελήφθησαν και ανακρίνονται, ανάμεσά τους και ο επικεφαλής της διαχειρίστριας εταιρείας του εμπορικού κέντρου και ο ιδιοκτήτης του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top