Απειλές κατά της ζωής της κατήγγειλε η πορνοστάρ που κοιμήθηκε με τον Τραμπ

Άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει και sex tape από την ερωτική τους συνεύρεση

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο CNN παραχώρησε η Stormy Daniels, η πορνοστάρ που αποκάλυψε ότι κοιμήθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2006, αμέσως μετά τη γέννηση του γιου του Μπάρον.

Στη συνέντευξη αυτή η Daniels αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της, προκειμένου να μην αποκαλύψει τις ροζ ιστορίες της με τον Αμερικανό πρόεδρο και αφηγήθηκε πώς ήρθε σε επαφή μαζί της το περιοδικό In Touch το 2011 προκειμένου να αποκαλύψει όλες τις πιπεράτες λεπτομέρειες από την ερωτική της σχέση με τον Τραμπ.

Όπως παραδέχθηκε, είχε δεχθεί να τα πει όλα με το αζημίωτο φυσικά, καθώς το περιοδικό της πρόσφερε 15.000 δολάρια, όμως μετά από απειλές των δικηγόρων του Τραμπ ότι θα μηνύσει το περιοδικό, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν.

Η Daniels μάλιστα είπε ότι λίγες εβδομάδες μετά από την απόφαση του περιοδικού να μη δημοσιεύσει τις ροζ ιστορίες του Τραμπ, την πλησίασε ένας άγνωστος άνδρας σε πάρκινγκ γυμναστηρίου, ενώ είχε μαζί της την κόρη της, που τότε ήταν μηνών.

«Άσε ήσυχο τον Τραμπ. Ξέχνα αυτή την ιστορία. Είναι πολύ όμορφο αυτό το μικρό κοριτσάκι. Θα ήταν κρίμα αν κάτι συνέβαινε στη μητέρα του», είπε στην πορνοστάρ και εξαφανίστηκε.

Η Stormy Daniels παραδέχθηκε ότι δεν πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό γιατί φοβήθηκε, ενώ στη συνέντευξή της άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει και sex tape από τις ερωτικές συνευρέσεις της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top