Αυτοκτόνησε ο βομβιστής του Τέξας όταν τον περικύκλωσαν αστυνομικοί της ομάδας S.W.A.T

Όταν συνειδητοποίησε ότι οι αστυνομικοί τον είχαν περικυκλώσει, ο περίφημος βομβιστής του Τέξας Μάρκ Άντονι Κόντιτ ενεργοποίησε τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε πάνω του και ανατινάχτηκε

Ο 23χρονος  μόλις είδε τους άντρες της S.W.A.T αυοκτόνησε

Ο Μάρκ Άντονι Κόντιτ θεωρείται ο υπεύθυνος για αρκετές εκρήξεις από βόμβες - πακέτα, στο Όστιν του Τέξας. Από τις εκρήξεις αυτές έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι ενώ τραυματίστηκαν άλλοι τέσσερις τουλάχιστον.

Ο 23χρονος βομβιστής μόλις είδε τους άντρες της αντιτρομοκρατικής μονάδας S.W.A.T να τον περικυκλώνουν και να τον πλησιάζουν, πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό που είχε πάνω του όμοιο με εκείνους που χρησιμοποίησε και ανατινάχτηκε βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Από την έκρηξη ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ένας δεύτερος αστυνομικός πανικοβλήθηκε και άρχισε να πυροβολεί κατά του δράστη. Ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ αφού ενημερώθηκε για την επιτυχή έκβαση της αστυνομικής επιχείρησης έγραψε στο Twitter "    Ο ύποπτος βομβιστής του Όστιν είναι νεκρός. Σπουδαία δουλειά από τις αρχές επιβολής του νόμου και όσους εμπλέκονται "

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top