Νέα Ζηλανδία: Οι ερωτήσεις που έκαναν την πρωθυπουργό να κοκκινίσει

Ο δημοσιογράφος την έφερε σε δύσκολη θέση όταν προσπάθησε να μάθει πότε έγινε η σύλληψη του παιδιού της

Περπατά ξυπόλητη στο γρασίδι, απολαμβάνει την υποδοχή των ημίγυμνων Μαορί, συμμετέχει σε μπάρμπεκιου, σερβίρει δεκάδες ανθρώπους. Όμως η εγκυμονούσα  Νεοζηλανδή πρωθυπουργός Τζασίντα Αρντερν,  κοκκινίζει όταν καλείται να απαντήσει σε τόσο προσωπικές και αδιάκριτες ερωτήσεις όπως αυτές που της έκανε ο δημοσιογράφος  Τσαρλς Γούλεϊ.

Προκάλεσε αμηχανία τόσο στην ίδια όσο και στον σύζυγο της.

Υπάρχει μια πραγματικά σημαντική πολιτική ερώτηση που θέλω να σας ρωτήσω και αυτή είναι: Ποια είναι ακριβώς η ημερομηνία που αναμένεται να γεννηθεί το Μωρό τον Ιούνιο.

Είναι ενδιαφέρον πως ο κόσμος μετρά προς τα πίσω...στη σύλληψη, όπως ήταν

Αλήθεια;Έχοντας κάνει 6 παιδιά δεν εκπλήσσομαι που ο κόσμος μπορεί να κάνει παιδιά . Γιατί δεν θα έπρεπε να "συλληφθεί" ένα παιδί κατά τη διάρκεια μια προεκλογικής εκστρατείας

Η εκλογή έγινε, τελείωσε... Είναι απαραίτητο να μπούμε σε αυτές τις λεπτομέρειες;

Σάλος με την «Σεξιστική συνέντευξη»

Ο βετεράνος δημοσιογράφος είπε και άλλα. Τα σχόλια του για την πρωθυπουργό η οποία είναι 37 ετών εξόργισαν τους Νεοζηλανδούς.

" Έχω συναντήσει πολλούς πρωθυπουργούς στην καριέρα μου αλλά κανένα τόσο νέο, όχι τόσους πολλούς έξυπνους  και κανέναν τόσο ελκυστικό και είναι αλήθεια ότι αν και κάπως ερωτοχτυπημένος όπως και η υπόλοιπη χώρα της , γνωρίζω πως αυτό που έχει πραγματικά σημασία στην πολιτική πρέπει να είναι αυτό που αφήνεις πίσω".

Η συνέντευξη χαρακτηρίστηκε σεξιστική. Ακόμα και η γυναίκα του Αυστραλού δημοσιογράφου του είπε πως το παράκανε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top