Ρωσία: Τον διαμέλισε και με τα «κομμάτια» του «στόλισε» το σπίτι της

Σαδομαζοχιστικό ερωτικό παιχνίδι κατέληξε σε άγρια δολοφονία

Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας ενός νεαρού από την ερωτική του σύντροφο. Η κοπέλα προκάλεσε τον θάνατό του κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών τους παιχνιδιών και στη συνέχεια τον διαμέλισε.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

 

Η Αναστάζια Ονεγκίνα, 21 ετών και ο κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερός της, πρώην αστυνομικός  Ντμίτρι Σινκέβιτς, απολάμβαναν τα άγρια ερωτικά τους παιχνίδια στο διαμέρισμα της κοπέλας, στην πόλη Οριόλ της Ρωσίας.

Η ερωτική της μανία οδήγησε στον θάνατο του συντρόφου της από ασφυξία. Εκείνη δεν κάλεσε βοήθεια. Πήρε τα κουζινομάχαιρα, διαμέλισε το νεκρό Ντμίτρι και σκόρπισε σε διάφορα μέρη του σπιτιού τα κομμάτια του. Μερικά τα κρέμασε σε τσιγκέλια. Οι αστυνομικοί είπαν πως το σπίτι της έμοιαζε με κρεοπωλείο.

«Τα χέρια και τα πόδια του πεταμένα στον σκουπιδοτενεκέ, τα γεννητικά του όργανα πακέτο στο ψυγείο, τα δάχτυλά του σκορπισμένα στο διαμέρισμα» δήλωσε γειτόνισσα της 21χρονης.

Όταν η αδελφή της την πηρε τηλέφωνο για να την ρωτήσει τι κάνει, η 21χρονη με τον κυνισμό να ξεχειλίζει απάντησε:

«Διαμελίζω τον σύντροφό μου!»

Να σημειώσουμε, ότι η Αναστάζια ήταν στο παρελθόν παντρεμένη. Ο σύζυγος της πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο μετά το γάμο τους.

Μετά τον θάνατό του την υποχρέωσαν να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική, αφέθηκε όμως ελεύθερη ενάμιση χρόνο αργότερα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top