Αεροπορική τραγωδία στην Ρωσία: Βρέθηκε το «μαύρο» κουτί του μοιραίου αεροσκάφους!

Tο αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο χωριό Argunovo

Επιβατικό αεροσκάφος Αντόνοφ 148 συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από αεροδρόμιο της ρωσικής πρωτεύουσας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 71 άνθρωποι που επέβαιναν σε αυτό.

Κομμάτια μέσα στο χιόνι και την άγρια φύση. Είναι οι πρώτες δραματικές εικόνες από το σημείο της συντριβής του ρωσικού επιβατικού αεροσκάφους.

Τα πλάνα καταγράφουν ντόπιοι που κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι εκεί. Κομμάτια του αεροσκάφους και διαμελισμένα πτώματα βρίσκονται διασκορπισμένα παντού στο χιονισμένο τοπίο.

Το αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο χωριό Argunovo και οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο δήλωσαν ήδη στα ρωσικά ΜΜΕ ότι δεν υπάρχουν επιζώντες, ενώ τα συντρίμμια έχουν διασκορπιστεί σε πολύ μεγάλη περιοχή.

Σχεδόν τέσσερις ώρες μετά τη συντριβή, οι ρωσικές Αρχές ενημέρωσαν ότι το «μαύρο» κουτί βρέθηκε στο σημείο των ερευνών.

Το Αντόνοφ 148 απογειώθηκε στις 14.21 τοπική ώρα από το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας. Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λεπτά αργότερα. Συνετρίβη έξω από τη Μόσχα.

Προορισμός του αεροσκάφους ήταν το Ορσκ, 1500 χιλιόμετρα μακριά από τη ρωσική πρωτεύουσα.

Οι συγγενείς των επιβαινόντων φτάνουν στο αεροδρόμιο της πόλης. Προσπαθούν να βεβαιωθούν για την τραγική τύχη των αγαπημένων τους. Τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να προσεγγίσουν την δύσβατη περιοχή και ξεκίνησαν το δύσκολο έργο τους. Την ανεύρεση των σωρών των θυμάτων.

Ο πρόεδρος Πούτιν έδωσε εντολή στην ρωσική κυβέρνηση για την συγκρότηση επιτροπής, που θα διερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top