O Τραμπ το ξανάκανε: Άφησε μόνη τη Μελάνια για να ασπαστεί καλλίγραμμες μαζορέτες

Το «κάρφωμα» της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ

Αδιόρθωτος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος το τελευταίο διάστημα κάνει το ένα «λάθος» μετά το άλλο.

Αυτή τη φορά, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ άφησε σύξυλλη τη Μελάνια, προκειμένου να ασπαστεί καλλίγραμμες μαζορέτες που έδωσαν ένα εντυπωσιακό show έξω από το ιδιωτικό του golf club στο West Palm της Florida την Κυριακή, με αφορμή το Super Bowl.

Όπως θα δείτε και στο video, συνοδευόμενος από την πάντα εντυπωσιακή Μελάνια, ο Τραμπ παρακολούθησε τις μαζορέτες και τη μπάντα του Πανεπιστημίου της Florida σε μια ξεσηκωτική performance.

Λάτρης του ωραίου φύλου, και παρά τα «σύννεφα» στο γάμο του λόγω των πιπεράτων αποκαλύψεων για τις σχέσεις του με πορνοστάρ μήνες αφότου είχε γεννήσει η Μελάνια, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν συγκρατήθηκε.

Τι έκανε; Παράτησε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και έσπευσε να ασπαστεί και να συγχαρεί μόνος του τις καλλίγραμμες καλλονές, ενώ δεν έλειψαν και τα κομπλιμέντα, αφού μεταξύ άλλων τους είπε πως έκαναν «υπέροχη δουλειά» και πως διαθέτουν «τεράστιο ταλέντο».

Πώς αντέδρασε η Μελάνια; Επειδή τα «χτυπήματα» είναι πολλά, αρκέστηκε απλά στο να τον «καρφώσει» με το βλέμμα της, το οποίο ισοδυναμούσε με χίλιες λέξεις αν κρίνουμε από το ύφος της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top