Τα κατάφερε πάλι ο Τραμπ! Σάλος με το χλιδάτο ρεβεγιόν που κόστιζε 750 δολάρια το κεφάλι

Έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις η Μελάνια

Είχε δεν είχε ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να αποχαιρετήσει το 2017 προκαλώντας και πάλι σάλο με το χλιδάτο ρεβεγιόν που διοργάνωσε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τις δύο τελευταίες δεκαετίες ο Αμερικανός πρόεδρος γιορτάζει την έλευση της νέα χρονιάς στο υπερπολυτελές θέρετρο Mar a Lago στη Φλόριδα, φέτος όμως το ρεβεγιόν ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού προσκλήθηκαν πάνω από 600 καλεσμένοι.

Βέβαια για να μπουν στο υπερπολυτελές θέρετρο οι καλεσμένοι του Τραμπ έπρεπε να πληρώσουν το κατιτίς τους, που δεν το λες και φθηνό. Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του Αμερικανού προέδρου έπρεπε να πληρώσουν 750 δολάρια, 600 τα μέλη, για να παραστούν στο ρεβεγιόν, αντί για 575 δολάρια που ήταν τις προηγούμενες χρονιές.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, ενώ οι επικριτές του για μια ακόμα φορά τον κατηγόρησαν ότι χρησιμοποιεί το αξίωμά του για να ενισχύσει το brand name του θερέτρου.

Παρά τα παρατράγουδα πάντως Μελάνια και Ιβάνκα για μια ακόμα φορά κονταροχτυπήθηκαν για το ποια θα κάνει την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε με ένα ροζ φόρεμα, τίγκα στην παγέτα του οίκου Erdem, αξίας 4.000 δολαρίων, ενώ η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, υποστηρικτές του Τραμπ, διασημότητες και μέλη της κυβέρνησής του.

Το μενού περιελάμβανε σαλάτα με μαρούλι, ντοματίνια, μπέικον, κρεμμύδι και ροκφόρ. Το πρώτο πιάτο ήταν ραβιόλι αστακού με σος μουσελίν αρωματισμένη με φινόκιο, λαβράκι με πουρέ, μανιτάρια και γλασαρισμένα καρότα και μοσχαρίσιο φιλέτο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top