Χάος στο αεροδρόμιο της Ατλάντα! Έμεινε για 11 ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα – Ακυρώθηκαν πάνω από 1.000 πτήσεις

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 11 ολόκληρες ώρες έμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα το αεροδρόμιο της Ατλάντα, ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου, καθώς εξυπηρετεί ημερησίως πάνω από 275.000 επιβάτες.

Την Κυριακή ακυρώθηκαν πάνω από 1.000 πτήσεις λόγω της διακοπής ρεύματος, προκαλώντας χάος στο αεροδρόμιο και μια απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες.

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε τη Δευτέρα στις 06:45 ώρα Ελλάδος, με τη διεύθυνση του αεροδρομίου να αναφέρει σε σχετικό tweet:

«Η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί σε όλες τις εγκαταστάσεις».

Χιλιάδες επιβάτες παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο ενώ σύμφωνα με ανακοινώσεις μοιράστηκαν 5.000 γεύματα.

Παρ’ όλ’ αυτά ακόμα δεν έχει δοθεί καμία πληροφορία για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει στους φυσιολογικούς της ρυθμούς η εναέρια κυκλοφορία.

Όπως έγινε γνωστό, η στάθμευση στο πάρκινγκ του αεροδρομίου θα είναι δωρεάν ως τις 08:00 (το πρωί της Δευτέρας τοπική ώρα, 13:00 ώρα Ελλάδας), δηλαδή οκτώ ώρες μετά την ανακοίνωση της αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης.

Η εταιρία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, Georgia Power σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι το πρόβλημα που προέκυψε ήταν αρκετά σπάνιο, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το μπλακ άουτ στο αεροδρόμιο οφείλεται σε πυρκαγιά που προκάλεσε ζημιές σε καλώδια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top