Άγρια σεξουαλική κακοποίηση αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες από το διαμέρισμα της μικρής Poppi

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε σκισμές και μελανιές στα οπίσθιά της

Από φρικτή σεξουαλική και σωματική κακοποίηση πέθανε σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η μικρή Poppi, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τον βασανιστικό της θάνατο πριν από πέντε χρόνια.

Η παθολόγος Dr. Alison Armour που εξέτασε το σώμα της 13 μηνών Poppi κατέθεσε ότι δεν βρήκε καμία πιθανή αιτία φυσικού θανάτου.

Διαβάστε επίσης: Θάνατος μυστήριο της 13 μηνών Poppi - Βρέθηκε DNA στα γεννητικά όργανα του πατέρα της

Έβλεπε πορνογραφικό υλικό και είχε στο κρεβάτι την 13 μηνών κόρη του - Ανοίγει ξανά η υπόθεση της μικρής Poppi που πέθανε ξαφνικά

Ανάμεσα στα τραύματα που υπέστη το άτυχο κοριτσάκι ήταν και βλάβη στα εσωτερικά και αναπαραγωγικά της όργανα, όπως επίσης σκισμές και μελανιές στα οπίσθιά της.

«Οι τραυματισμοί κατά τη γνώμη μου προκλήθηκαν από πέος ή αντικείμενο με μορφή πέους. Δεν υπήρχαν ενδείξεις από κόπρανα ή δυσκοιλιότητα και καμία απόδειξη από οτιδήποτε εσωτερικό που να εξηγήσει αυτά τα ευρήματα. Από τα ευρήματά μου προκύπτει ότι υπήρξε σεξουαλική διείσδυση στη μικρή Poppi πριν από τον θάνατό της», κατέθεσε η Dr. Armour και πρόσθεσε ότι το παιδί είχε υποστεί μώλωπες και κοψίματα,  καθώς και κατάγματα σε δύο σημεία του ποδιού της.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν επίσης φωτογραφίες από το διαμέρισμα, όπου άφησε την τελευταία της πνοή η μικρή Poppi, στις οποίες φαίνεται το διπλό κρεβάτι όπου βρέθηκε να είχε χάσει τις αισθήσεις της και όπου κατά πάσα πιθανότητα την κακοποίησε σεξουαλικά ο ίδιος της ο πατέρας.

Στις φωτογραφίες το κρεβάτι φαίνεται σκεπασμένο με πετσέτες, μαξιλάρια και χαρτί κουζίνας, ενώ υπάρχει κι ένα μισογεμισμένο μπιμπερό στο κομοδίνο.

Πάντως ο πατέρας της μικρής Poppi είχε αποφύγει να απαντήσει στις ερωτήσεις για το θάνατο της μικρής, όπως στο πώς βρέθηκε DNA της στα γεννητικά του όργανα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top