Το πρώτο πάρτι αστροναυτών: Πίτσες που αιωρούνται… από άλλο διάστημα!

Τις έφτιαξαν μόνοι τους προσθέτοντας ένα - ένα τα υλικά

Το πρώτο pizza πάρτι στο διάστημα έγινε, βιντεοσκοπήθηκε και πραγματικά ήταν εντυπωσιακό! Πρώτη φορά βλέπουμε άλλωστε πίτσες να αιωρούνται!

Οι αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έστειλαν φωτογραφίες και βίντεο, με το πώς πέρασαν το Σαββατοκύριακο τους… φτιάχνοντας μόνοι τους «διαστημικές» πίτσες. Έτσι, λοιπόν πήραν τη ζύμη και πρόσθεσαν σάλτσα ντομάτας, τυρί, πεπερόνι, ελιές, πάστα αντσούγιας και πέστο και έφτιαξαν έξι πίτσες, μία για τον καθένα.

Το αστείο βέβαια είναι να βλέπεις τις πίτσες να αιωρούνται σαν να ήταν Frisbee!

Για την ιστορία, το διαστημικό pizza πάρτι ήταν επιθυμία του Ιταλού αστροναύτη Paolo Nespoli, στον οποίο είχε λείψει η ιταλική κουζίνα. Ο διαχειριστής του διαστημικού σταθμού της NASA, Kirk Shireman, δεν ήθελε να του χαλάσει χατίρι  κι έτσι στα μέσα Νοεμβρίου, έστειλε όλα τα συστατικά για την πίτσα μέσω μιας διαστημικής κάψουλας.

Ο Ιταλός αστροναύτης, ο οποίος βρίσκεται  «εκτός γης» από τον Ιούλιο, ανέφερε ότι η πίτσα ήταν «απροσδόκητα νόστιμη»,. Βέβαια, σύντομα θα γευτεί την ιταλική κουζίνα, καθώς θα προσγειωθεί στο Καζακστάν στις 14 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top