Video ντοκουμέντο: Η στιγμή της έκρηξης σε τέμενος στο βόρειο Σινά – 235 νεκροί, τρόμος, πανικός και αίμα

Παγκόσμιο σοκ από την επίθεση που άφησε πίσω της 235 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες

Σοκαρισμένη είναι η διεθνής κοινότητα από την επίθεση σε τέμενος στο Βόρειο Σινά, που άφησε πίσω της 235 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Οι εικόνες από το σημείο είναι συγκλονιστικές. Όλα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής, την ώρα που μέσα στο τέμενος Αλαράουντα, στο κέντρο της πόλης Μπιρ αλ Αμπντ  ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί άνθρωποι ατά τη διάρκεια της προσευχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή σκληρές εικόνες: «Πνίγηκε» στο αίμα το Σινά – 235 oι νεκροί μετά την έκρηξη σε τέμενος (video-ντοκουμέντο)

Σύμφωνα με αιγυπτιακά μέσα, ένοπλοι εισέβαλαν με όπλα στο τέμενος και ενεργοποίησαν εκρηκτικά, σκορπώντας το θάνατο.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι μασκοφόροι περικύκλωσαν το τζαμί και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. Στη συνέχεια κάποιοι από αυτούς που ήταν ζωσμένοι με εκρηκτικά ανατινάχθηκαν, ενώ οι δράστες γάζωναν με τα όπλα τους όποιον έτρεχε για να σωθεί. 

Στο video ντοκουμέντο που κάνει το γύρο του κόσμου, βλέπετε τη στιγμή της έκρηξης. Αρχικά ακούγεται ένας δυνατός ήχος και μετά ο απόλυτος πανικός.

Συγκλονιστικές όμως, είναι και οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αποτυπώνοντας τη φρίκη και το λουτρό αίματος, το οποίο καταδίκασαν πολιτικοί και όχι μόνο, από όλο τον κόσμο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top